SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sorunu Başbakanımız Biliyor'

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Malatya’nın büyük şehir olma statüsünü çoktan hak etmiştir, bu konuyla ilgili sorunu Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’da yakından biliyor" dedi.

Çakır'ın sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle yaptığı toplantıya ilişkin basın açıklaması şöyle:

"Geçtiğimiz günlerde medya mensupları ve muhtarlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Ahmet Çakır, bu kez sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi.

Yemekli toplantıda yapılan hizmetler ile hayata geçirilecek olan projeleri anlatan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya’nın sağlıklı büyüyüp gelişmesi için ortak hareket edilmesi gerektiğini vurguladı.

Kaburga Sofrasında gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra Ak Parti Milletvekili Mücahit Fındıklı, TSO Başkanı H. Hüseyin Erkoç ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri, belediye başkan yardımcıları katıldı.

Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya Fuarının bu yıl daha renkli geçeceğini, stantların büyük bir bölümünün satıldığını, yurt içinden ve dışından birçok firmanın fuara büyük ilgi gösterdiğini söyledi.

Malatya’nın daha sağlıklı büyüyüp gelişmesi için merkeze yakın belde ve ilçelerinde bulunduğu çevre planını Özel İdare ile birlikte yaptıklarını belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Malatya’nın büyük şehir olma statüsünü çoktan hak etmiştir, bu konuyla ilgili sorunu Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’da yakından biliyor. Yine trafik planlamasıyla ilgili sürdürdüğümüz çalışmalar halen devam ediyor”dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır toplantıda daha sonra Malatya Belediyesinin sürdürdüğü çalışmalar ve gerçekleştirilecek olan projelerle ilgili bilgiler verdi.

Ak Parti Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı da yaptığı konuşmada Malatya Belediyesinin çok uyumlu bir çalışma yöntemi uyguladığını söyledi.

TSO Başkanı H. Hüseyin Erkoç’ta, Malatya Belediyesinin önemli projeleri imza attığını belirterek, “PTT Caddesinde yapılan proje hakikaten çok güzel oldu. Bu çalışmaların diğer bölgelere ve caddelerimize de yapılacağını biliyoruz. Bu çalışmalardan bütün Malatyalılar memnun” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız