SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sorunu Yerinde Tespit Ediyoruz'

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:00:10
'Sorunu Yerinde Tespit Ediyoruz'
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, “Ziyaretlerimizde almış olduğumuz bilgileri ilgili kurumlarımızla paylaşıp bir an önce eksikliklerin telafi edilmesi konusunda da kurumlarımızın desteklerini sağlamaya çalışıyoruz” dedi.

Beraberinde partililerle birlikte Doğanyol ilçesine bağlı Yeşilköy, Gevheruşağı, Damlı, Taşmış ve Burç köylerini ziyaret eden Milletvekili Şahin, köylülerin sorunlarını dinledi.

Köylülerin sorunlarını tek tek not alan Şahin, yetkililerle telefon görüşmesi yaparak sorunların en kısa sürede giderilmesi için talimatlar verdi.

Doğanyol esnafını da ziyaret eden Milletvekili Mustafa Şahin, esnafla uzun süre sohbet edip sıkıntılarını dinledikten sonra çilek tarlasında çalışan çiftçileri ziyaret ederek işlerinde kolaylıklar dinledi.

Şahin, daha sonra Doğanyol Kaymakamlığı’na atanan Serdar Karal’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunup, ilçenin sorunlarına ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Milletvekili Şahin, “1 Temmuz'da başladığımız ve Ekim'in 1'ine kadar sürdürmeyi planladığımız alan taramasıyla vatandaşlarımıza yapmış olduğumuz hizmetler noktasında eksik kalan kısımlar var mı yok mu? Onları yerinde tespit için köylerimize, ilçelerimize, beldelerimize tek tek gitmeye çalıştık. Bugünde Doğanyol'daki köylerimizi ziyaret ettik” diye konuştu.

Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Orada almış olduğumuz bilgileri ilgili kurumlarımızla paylaşıp bir an önce eksikliklerin telafi edilmesi konusunda da kurumlarımızın desteklerini sağlamaya çalışıyoruz. Yereldeki en büyük mülki amir olan Kaymakamlarımız ile birlikte bu işi sürdürmeye çalışıyoruz. Şu anda göreve yeni başlaması hasebiyle hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğumuz Kaymakam Beyle de hem tanışmış olalım, hem de köylerde karşılaşmış olduğumuz taleplerin sizinle ilgili olan kısımlarını sizlere iletelim diye bu ziyareti gerçekleştiriyoruz.”

Milletvekili Mustafa Şahin, Doğanyol ilçesinin 1990 yılında ilçeye dönüştüğünü hatırlatarak “Kuruluşundan bugüne kadar bu bölgemize yapılan güzel hizmetler oldu. Hem teşkilatımıza, hem Belediyemize hem de Kaymakamlığımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Doğanyol’umuza eğitimden sağlığa, alt yapıdan ulaşıma birçok hizmet yapıldı. Emniyet Müdürlüğü ve Kaymakamlık binaları, Öğretmenevi bu hizmetlerden bazılarıdır” ifadelerini kullandı.

Doğanyol ziyaretinde son olarak Gökçe beldesini ziyaret eden Şahin, esnafı ziyaret edip, sorunlarını dinledi.

Şahin ve beraberindeki heyet, Gökçe belde başkanlığında da bir toplantı gerçekleştirerek ilçeden ayrıldı.

Milletvekili Mustafa Şahin’e; Doğanyol Belediye Başkanı Recep Gülbey, AKP Doğanyol İlçe Başkanı Fetahmet Bay, AKP İl Başkan Yardımcısı Nadir Çalık, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Necmettin Karakuş, Kemal Açıkgöz, İl Genel Meclis Üyeleri Vehbi Öz, Hilmi Saltıkalp, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililer eşlik etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız