SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Sorunumuz Gol Atamamak..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Teknik Direktörü Ümit Kayıhan, maç sonrası yaptığı toplantıda, bütün oyun planının kazanmak üzerine olduğunu, ama erken yedikleri gol sonrası oyun disiplinini yitirdiklerini söyledi. Ankaraspor Teknik Direktörü Giray Bulak, maç sonuçlarını öğrendikten sonra "Allah yardımcınız olsun" diye konuştu..

KAYIHAN'IN DEĞERLENDİRMESİ..
Kayıhan “Gol yiyebilirsiniz, ama atmak için sahada performansınızla her şeye başvurabilirsiniz. Ankaraspor’un kontratakla hücum yapacağını biliyorduk. Maalesef gol atamıyoruz. Gol bulsak sonuç değişebilirdi. Kaçırdığımız goller, direkten dönen toplar var. Bunlar mazaret değil. İçeride üretken değiliz. Çok iyi oyuncularımız var, ama takım oyunu oynayamıyoruz. Risk almak önemli; bu riskleri eşit paylaşamıyoruz. Bugün bunun cezasını çektik” dedi.

Futbolcularda güvensizlik olduğunu ve 2-0’dan sonra zihinlerde maçın bittiğini anlatan Kayıhan, bu hafta ligde neticelerin aleyhlerine olduğunu, ama mücadeleye devam edeceklerini söyledi.

Kayıhan, bir soru üzerine, ligde masa başı oyun döndüğüne inanmadığını söyledi. Kayıhan, ligde hedefi olmayan takımların konsantre olamadığını anlattı.

Beşiktaş maçında bütün kozlarını ortaya koymak zorunda olduklarını belirten Kayıhan “İçeride düşmemeye oynayan bir takımın daha istekli, agresif hareket etmesi, her şeyini ortaya koyması lazım. Maçla ilgili bunu eleştirebilirim. Teknik-taktik açıdan bakıldığında, 3 puanlı sistemde golle buluşamazsanız işiniz zorlaşır. Bizim sorunumuz gol atamamak” dedi.

Kayıhan, ligin ilk yarısında gol atan ve attıran Okan Yılmaz ile Taner Demirbaş’ın gönderilmesinin Malatyaspor’a ne kaybettirdiğinin sorulması üzerine “Arkaya dönüp baktığınız, suçladığınız zaman zarar verirsiniz. Önce ceza sahasına giremeyen bir Malatyaspor vardı. Şimdi pozisyona giren ama atamayan bir Malatyaspor var” karşılığını verdi.

Kayıhan, Malatyaspor’la 11 maçlık dönem için geldiğinin, lig sonunda tavrının ne olacağının sorulması üzerine “Malatyaspor’un bir geçmişi, Türk futboluna yaptıkları var. Ben dahil kimse, hiçbir futbolcu bu konumda Malatyaspor’a sırtını dönmemeli. Malatya’nın büyük bir potansiyeli var. Sürpriz galibiyetler alıp çıkış yapabiliriz. İçimde bu atmosferi yaşıyorum” dedi.

BULAK'IN AÇIKLAMASI..
Ankaraspor Teknik Direktörü Bulak, futbolcu ve hocalara yüklenmenin anlamsız olduğunu söyleyip “Futbol bu… Kontrollü oynadık ve kazandık. Ligin boyu kısaldıkça şiddeti artıyor. 6 puanlı maçlar oynanıyor. Lig burada kesilmiş değil. Deplasmanlarda enteresan sonuçlar alınıyor. Herkesin çok dikkatli olması lazım. İyi mücadele eden futbolcularımı kutlarım. Golü erken bulup oyunu lehimize çevirdik. Ankaragücü ve Gençlerbirliği maçlarında da yükselen form grafiğimiz vardı. Ancak bu sonucu yansımadı. Malatya’da bunun sonuca yansıyacağını ve en azından beraberlik alacağımızı düşünüyorduk. 3 puan bize moral oldu” dedi.

Bulak, ligde düşme hattındaki takımların deplasmanda aldıkları başarılı sonuçların sorulması üzerine yorum yapmadı.

Bulak, toplantı bitiminde gazetecilere diğer maçların sonuçlarını sorarken; Malatyalı gazetecilere, Malatyaspor’un durumunu kast ederek, üzüntülü bir ses tonuyla “Allah yardımcınız olsun” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız