SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Soruşturacağı Kişilere Kefil Oluyor!..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor eski başkanı Hikmet Tanrıverdi'nin de konuk olduğu Telegol programına Almanya'dan katılan Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'un eleştirilerine muhatap olan, Levent Bıçakcı dönemindeki federasyon başkan vekili Hasan Doğan, yanıt verdi. Bilindiği gibi, federasyon seçimlerinde Malatyaspor eski başkanı Hikmet Tanrıverdi, Hasan Doğan'la birlikte hareket etmişti.

Vatan Gazetesi'ndeki, Hasan Doğan'ın Ulusoy'a yanıtını içeren haber şöyle:

"..Federasyon Başkanı Haluk Ulusoy'un, kendisiyle ilgili yaptığı açıklamalara Hasan Doğan'dan cevap geldi. Doğan, "Seçilmiş olsaydı Bermek'i terk ederdi, tıpkı Bıçakcı'ya yaptığı gibi. Hasan Doğan benden diyet istedi. Bana, 'Listene şunları alacaksın, şu kurulun başkanı bu olacak' dedi. Taleplerini kabul etseydim bugün baştacıydım" diyen Ulusoy'un sözlerine sert karşılık verdi: "Ulusoy'un açıklamalarını şaşırmadan ve üzülmeden takip ediyorum. 'Federasyon içinde maç satılıyor' iddiaları varken 'Doğan adam satıyor' diye iftira atıyor. Ben Levent Bıçakçı, Ayhan Bermek gibi değerli futbol adamları ile birlikte oldum. Ne bir mafya lideri ne de şikeye, şaibeye bulaşmış bir kişi ile ortak tek bir fotoğrafım vardır."

'Diyet ödemediği doğru değil'
"Dönemimizde temiz futbol isteyenler federasyonda güçlenmiş, şaibeli kişiler tasfiye edilmiştir. Bunlar Bıçakçı liderliğinde yapılırken kendisine ağır hakaretlerle saldıranların bugün onun avukatlığına soyunmasını ilgiyle takip ediyoruz. Kulüpler Birliği'nde Bıçakçı lehine bir teveccüh olsaydı hiç tereddütsüz yanında yer alırdım. Aynı liste ile devam etmeyen Ulusoy 'ben değiştim' diyerek, hakkındaki yolsuzlukları üzerine yıktığı 14 kişilik yönetimini sattığını kabul ediyor demektir. Ulusoy'dan beklenen, şike iddialarının üzerine gitmesidir. Ancak kendisi kamuoyu baskısıyla komisyon kurmak zorunda kaldığı kişilere kefil olmaktadır. Bu tutum bu olayın örtbas edileceği iddialarını kuvvetlendirmektedir. Federasyon içinde bazı kulüp başkanlarının talebiyle çeşitli kurullarda görev verilen kişiler ortada iken 'ben diyet ödemedim' demenin inandırıcılığı yoktur."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız