SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Soruşturmayı Biz Ateşledik"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:25:20
A- A+ PAYLAŞ
 
HAS Parti Malatya İl Başkan Yardımcısı Ramazan Acar, "28 Şubat ile ilgili soruşturmayı HAS Parti ateşlemiştir" dedi. 
 
HAS Parti Genişletilmiş İl Divan Toplantısı parti binasında gerçekleştirildi. Parti il ve ilçe teşkilatlarının yönetimlerinin katıldığı toplantının açılışında konuşan HAS Parti İl Başkan Yardımcısı Ramazan Acar, "Ülkemiz çok ciddi bir süreçten geçmektedir, özellikle demokrasimizin kesintiye uğradığı dönemlerle ilgili soruşturma ve yargılamalar devam etmektedir. Yakın tarihte vuku bulan post modern darbe olarak isimlendirilen 28 Şubat ile ilgili soruşturma ise HAS Parti'mizin 16 Ocak 2012 de Genel Başkan
yardımcımız Şeref Malkoç ve arkadaşlarının şikayet ve delillerini Cumhuriyet Başsavcılığı'na sunmasıyla başlamış ve devam etmektedir. Tabiri caizse fitili Has Parti ateşlemiştir ve süreci büyük bir titizlikle takip etmektedir. Bu hususta gerekli takibat ve yargılamalar yapılmalıdır. Ayrıca mağdur edilenlerin tüm mağduriyetleri de mutlaka giderilmelidir. Ancak sadece yargılama süreçleri yeterli değildir. Bu olağan dışı dönemlere ait hukuki düzenlemelerinde değiştirilmesi gerekir" ifadelerini kaydetti. 
 
Acar, "12 Eylül dönemi ürünü siyasi partiler yasası ve seçim kanunu halen yürürlüktedir. Bu yasalarında mutlaka değiştirilmesi şarttır. Ancak hükümet bu hususta hiçbir adım atmamıştır. Kamuoyunun beklentisi olan katılımcı, sivil, demokratik düzenlemeler yapılmalıdır" dedi. 
 
Acar, Mayıs ayında partinin tüm ilçe kongrelerinin gerçekleştirileceğini de kaydetti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız