SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sosyal Arkadaş'tan Şikayetçi!

A- A+ PAYLAŞ

Polise başvuran 22 yaşındaki bayan, 3 gün “sosyal arkadaşlık” yaptığı 34 yaşındaki şahsın kendisini tehdit ettiğini öne sürdü. Bu arada, genç bir kadını taciz ettiği öne sürülen bir şahıs da şikayet üzerine gözaltına alındı.

SOSYAL ARKADAŞ!..
21.30 sıralarında polise başvuran 22 yaşındaki G.G.K. adlı bayan, bir arkadaş ortamında tanıştığı 34 yaşındaki M.T.E. adlı şahısla 3 gün kadar “sosyal arkadaşlık” yaptığını, daha sonra bu şahsın kendisini telefonla arayarak yüzyüze görüşmek istediğini, kendisinin kabul etmemesi üzerine telefonla hakaret içerikli mesajlar göndermeye başladığını bildirdi ve şikayetçi oldu. M.T.E.’nin konuyla ilgili ifadesi alındı ve şahıs serbest bırakıldı.

TACİZ İDDİASI..
Öte yandan, Aytaçpaşa Caddesi’nde meydana gelen olayda, 21 yaşındaki T.E. adlı kadının, 41 yaşındaki A.B. tarafından taciz edildiği gerekçesiyle şikayetçi olduğu bildirildi.

Öğle saatlerinde yaya olarak evine gitmek isteyen T.E.’yi, şahsın otosuyla takip etmeye başladığı, birkaç kez korna çaldığı, sürücünün daha sonra kadının yanına gelip üzerinde telefon numarası yazan bir kağıt parçası uzattığı, kağıdı almayan genç kadının yakındaki bir markete girerek eşini arayıp yanına çağırdığı bildirildi. Olay yerinden ayrılan A.B. adlı şahsın, bir süre sonra polis tarafından gözaltına alındığı ve hakkında “Cinsel Taciz İddiası” suçlamasıyla işlem başlatıldığı öğrenildi.

Bu arada Sivas Caddesi stadyum karşısında 22.00 sıralarında meydana gelen olaya polis müdahale etti. İfadesi alınan 32 yaşındaki N.T. adlı kadın, arkadaşı 22 yaşındaki A.Ç. adlı şahısla buluştuklarını, bir süre sonra arkadaşının alkollü olması yüzünden aralarında tartışma çıktığını ve A.Ç.’nin tokat attığını, olay yerinde bulunan 28 yaşındaki M.S. adlı şahsın kendilerini ayırdığını bildirdi. Polis merkezine götürülen A.Ç.’nin, hırsızlık ve mala zarar verme suçlarından arandığı saptanınca, gözaltına alındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız