SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sosyal Barışa Katkımız Var"

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:49:20
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, AB Kriterleri yerine 'Ahilik Kriterleri'nin hayata geçirilmesini istediklerini söyledi. 
 
TSE Belgelendirme Müdürü Eraslan Yılmaz, MESOB Başkanı Şevket Keskin'i ziyaret etti. Ziyarette konuşan MESOB Başkanı Şevket Keskin, Ahilik kültürünün asırlardan beri bugünlere geldiğini söyleyerek, "Ahilik Kültürünü ve kriterlerini eğer biz bu ülkeye, gençlere aşılarsak, bütün sorunların çözüleceğine biz inanıyoruz. Ahilik kültürün içinde, kardeşlik, paylaşım, en önemlisi insanlara saygı var. Kadınlara karşı büyük bir saygı var. Esnaf ve sanatkarlar aslında bir okuldur. Sanayici ve tüccarın yetiştiği okuldur. Esnaf ve sanatkar için sanayiye katkısı olmadığını söylüyorlar, ancak bizim sosyal barışa önemli bir katkımız var" dedi. 
 
TSO Belgelendirme Müdürü Eraslan Yılmaz ise, göreve yeni başladığını belirterek, "Esnaf kesimi ile bir diyalogumuz olmadı. Büyük projelere ihtiyaç var. Biz bir eğitim programı başlatacağız. Bütün sanayicilere ve esnaflara kalite ile ilgili eğitimler vereceğiz. Kalite ve dış ticaret konusunda bir çok eğitim vereceğiz. Kapsamımızı biraz genişleteceğiz. Sadece belgelendirme ile kalmayıp, eğitime yöneleceğiz. Sanayici ve esnafın ayağına gideceğiz. Talep odaklı yaklaşımdan arz odaklı yaklaşıma geçiş olacak. Ben iyi olacağına inanıyorum" şeklinde konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız