SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sosyal Belediyeciliğe Önem Veriyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:45:28
'Sosyal Belediyeciliğe Önem Veriyoruz
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Hekimhan İlçesi Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları, sosyal belediyeciliğe önem verdiklerini söyledi. 

Basın İlan Kurumu (BİK) Malatya Şube Müdürlüğü’ne atanan Nihat Abacı’ya, ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunan Hekimhan İlçesi Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları, kendisinin 5’nci dönem belediye başkanı olması nedeniyle, uzun yıllar haber sektöründe tanıdığı Nihat Abacı’nın haberlerinde objektif olmasını çok beğendiğini ve bunu her zaman takdir ettiğini söyledi.

BİK Malatya Şube Müdürlüğü’ne atanan Nihat Abacı’nın yeni görevini hak ettiğini söyleyen Aliseydi Millioğulları, Abacı’ya BİK Malatya Şube Müdürlüğü görevinde başarılarının devamını diledi.

Belediye olarak yaptıkları çalışmalar hakkında da bilgi aktaran Hekimhan İlçesi Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları, “Bilindiği gibi 4 dönem Hekimhan İlçesi Güzelyurt Beldesi Belediyesi Başkanlığı görevini yaptım. Malatya’nın büyükşehir olması ve beldelerin kapanmasıyla Hekimhan İlçesi Belediye Başkanı oldum. Dolayısıyla 5’nci dönem belediye başkanlığı tecrübemi hizmete daha fazla dönüştürmek için çaba gösteriyorum” ifadelerini kullandı.

İlçenin içme suyu sorununun önümüzdeki Haziran veya Temmuz ayına kadar çözeceklerini aktaran Aliseydi Millioğulları, ilçeye ilk defa TOKİ konutlarının yapılacağını ve 143 konutun temelinin önümüzdeki günlerde atılacağını vurguladı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’nın ilgisiyle, İstanbul Beşiktaş, Ataşehir ve İzmir Konak belediyeleri ile Hekimhan Belediyesi’nin kardeş belediye olduğunu hatırlatan Millioğulları, Beşiktaş Belediyesi’nin Hekimhan’a yazlık düğün salonu ve kafeterya, İzmir Konak Belediyesi’nin de ilçeye park yaptıracağını vurguladı.

8 Mart 2015 tarihinde Dünya Kadınlar Günü nedeniyle ilçede Hanımlar Dinlenme Evi’ni açacaklarını belirten Aliseydi Millioğulları, “Artık alt yapıyı büyükşehir belediyesi yapacak olmasından dolayı biz ise, sosyal belediyeciliğe önem vereceğiz” şeklinde konuştu.

İlçenin geleceğinin parlak olduğunu, maden yatakları nedeniyle ilçede istihdam imkânının artacağına da dikkat çeken Millioğulları, Kolin şirketi tarafından kurulan devir cevheri fabrikası ile 750 kişiye istihdam imkanı oluşturulacağını vurguladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız