SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sosyal Belediyecilik Yapacağız'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Çakır'ın seçim çalışmalarına ilişkin partisinden gönderilen bülten şöyle:

"* İnönü Caddesi esnaf ziyareti
Dün sabah saatlerinde Ahmet Çakır İnönü Caddesi esnaflarını ziyaret etti. Ziyaretlerde sorun ve sıkıntıları dinleyen Çakır, yapılacak hizmetlerle ilgili projeleri hakkında bilgiler verdi, dokümanlar dağıttı. Halkla sürekli iç içe olacağını sürekli halkın içerisinde bulunacağını belirten Çakır, esnaf olmam dolayısıyla kamuoyu ile sürekli iç içe sorun ve sıkıntıları bire bir gözlemleyerek, bilerek, görerek, hep birlikte çözüm için taşın altına elimizi koyacağız dedi.

* Eğitim bir-sen kadın komisyonunu ziyaret
Ahmet Çakır daha sonra Eğitim bir-sen kadın komisyonunu ziyaret etti. Komisyon üyeleriyle bir süre sohbet eden Çakır, Ak Partinin özellikle bayanlara yönelik yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Kadın ve gençlerin daha çok siyasette rol almaları için gayret ettiklerini ifade eden Çakır, oluşturduğumuz ekibimizde gençlerimize ve bayan adaylarımıza daha çok yer verdik dedi.

* Kan davası barış yemeğine katılım
2004 yılında Kaya, Şengün, Erdem ve Ateş aileleri arasında başlayan kan davası, dün düzenlenen barış yemeğiyle son buldu.

Barış yemeğine Vali Halil İbrahim Daşöz, AK Parti Malatya Milletvekilleri Mehmet Şahin ve İhsan Koca, Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu, Ak Parti belediye başkan adayı Ahmet Çakır, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve aileler katıldı.
Vali Halil İbrahim Daşöz ve AK Parti Malatya Milletvekili Mehmet Şahin'in araya girmesiyle sona erdi.

Çırağan Düğün ve Mevlit Salonu'nda verilen Barış yemeğinde bir konuşma yapan Vali Halil İbrahim Daşöz ve Ak Parti Milletvekili Mehmet Şahin; Kan davasını sona erdiren dört ailenin sonsuza kadar barış içerisinde yaşamaları temennisinde bulundu. Dört aile arasındaki kan davasının sona ermesinin kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.

Malatya belediyesi engelliler platformu merkezi ziyaret
Ahmet Çakır, daha sonra Malatya Belediyesi Yerel Gündem 21 in koordinasyonunda faaliyet gösteren engelliler platformunu ziyaret etti.

Malatya Belediyesi Yerel Gündem 21 in koordinasyonunda Şehit Hasan Hüseyin Sadık Engelliler Dinlenme Merkezinde faaliyet gösteren, engelli merkezinin faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Engellilerimiz için engelsiz bir Malatya, sloganıyla hareket ettiklerini belirten Çakır, özel insanlara özel değer verilmesi gerekir dedi.

* Yeşiltepe Cumhuriyet Caddesi ve İnönü Mahallesi mahalle toplantısı
İlk olarak Yeşiltepe Cumhuriyet caddesinde daha sonra İnönü mahallesinde gerçekleştirilen toplantılara Milletvekilleri Mücahid Fındıklı, Mehmet Şahin, İl başkanı Mustafa Şahin, belediye başkan adayı Ahmet Çakır, encümen adayları ve partililer katıldı.

Mustafa Şahin konuşmasında; 10 Mart’ta meydanları dolduran siz değerli hemşerilerimize saygı ve sevgilerimizi bir kez daha sunuyoruz. AK Parti dik durmuş ancak dikleşmemiştir. Bu sizin verdiğiniz destek sayesinde olmuştur. Siz destek verdiğiniz süre içerisinde Ak kadrolar sizlere hizmet için yoluna devam edecektir dedi.

Mehmet Şahin konuşmasında; Sevgili kardeşlerim, biz laf üretmiyoruz. Biz iş üretiyoruz. Samimiyetsizlik üzerine, tutarsızlık üzerine istismar üzerine bir siyaset tutturmuşlar gidiyorlar. Bakın burada altını çizerek söylüyorum: AK Parti yoksullar üzerinden değil, AK Parti yoksullar için siyaset yapar. AK Parti özürlüler üzerinden değil, özürlüler için siyaset yapar. AK Parti kadınlar üzerinden siyaset değil, kadınlar için siyaset yapar dedi.

M. Mücahid Fındıklı; Biz milletimize efendi olmaya değil, sultan olmaya değil, padişah olmaya değil, hizmetkâr olmaya geldik. Gelin bu medeniyet yolculuğuna kaldığımız yerden devam edelim. Gelin Türkiye'yi dünyanın zirvelerine taşıyalım. Gelin 29 Mart'ta mührü AK Parti'ye basalım, bu ülkenin mutlu ve müreffeh geleceğini hep birlikte inşa edelim. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Son söz sizin, karar sizindir dedi.

Ahmet çakır konuşmasında; Projelerimizi sizler bir bir anlatıyoruz anlatmaya devam edeceğiz. İdari yapılanma, Ulaşım, Fiziki yapılanma ve sosyal belediyecilik… Daha önce bahsettiğimiz başlıklardan sonra sosyal belediyecilik anlayışımızı alt başlıklarıyla anlatacağız dedi. Kayısı Platformu, meslek edindirme kursları, El emeği Göz nuru ürünleri değerlendirme projesi, Semt konakları, Engellilerimiz için engelsiz bir Malatya, kadın konuk evi, Evde bakım, kadın sağlığı merkezi, Hayır çarşısı, Kültür merkezi, Malatya kent müzesi ve kültür- sanat standı, sanat sokağı, yazlık sinema, spor kompleksleri, Malatyaspor- Belediye spor ve amatör spor kulüplerine başarıya endeksli destek, ilköğretim okullarına bahçe satrancı olmak üzere dolu dolu sosyal belediyecilik projelerini hayata geçireceğiz dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız