SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sosyal Dayanışma Faaliyetleri

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Fen Lisesi Sosyal Yardımlaşma Kulübü öğrencileri, Okul Müdürü Erol Canbolat'ın önderliğinde, Necatibey İlköğretim Okulu Düzeltilebilir Zihinsel Engelli öğrenciler sınıfını ziyaret edip, çeşitli hediyeler verdiler. Bu arada Özel Rahime Batu Koleji'nin kermesinden sağlanan gelir de şehit aileleri derneğine bağışlandı.

FEN LİSESİNİN ZİYARETİ..
Necatibey İlköğretim Okulu Müdürü Fikret Kuvvetli, okul bünyesinde özel eğitim sınıflarında 10 öğrenci ile eğitime devam ettiklerini belirterek, "Bakanlığımız tarafından temin edilen servis aracı ile öğrencilerimizi evlerinden alıyoruz, eğitimlerini verdikten sonra tekrar evlerine bırakıyoruz" dedi.

Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Üzeyir Ergüven, burada yaptığı konuşmada, özel sınıflarda düzelebilir engelli öğrencilere bakanlığın da yardımlarıyla eğitim verildiğini ifade etti.

Fen Lisesi öğrencilerinden Merve Eflatun ise , normal insanların engellileri anlamaya çalışmaları gerektiğini, gerekirse küçük bir deneyle, gözlerini, kulaklarını kapatarak, gerekirse bir sandalye de saatlerce oturarak onların ne hissettiklerini düşünmelerinin daha anlamlı olacağını söyledi.

Fen Lisesi Sosyal Yardımlaşma Kulübü öğrencileri yanlarında getirmiş oldukları hediyeleri Düzelebilir Zihinsel Engelli öğrencilere vererek, bir süre sohbet ettiler. (İlk iki fotoğrafta)

GELİR ŞEHİTLER İÇİN..
Öte yandan, Malatya'da Özel Rahime Batu Koleji tarafından düzenlenen kermesten elde edilen gelir şehitlere bağışlandı.

Geçtiğimiz günlerde Özel Rahime Batu Koleji tarafından düzenlenen kermesten elde edilen gelir törenle Vali Halil İbrahim Daşöz’e teslim edildi.

Valilik makamında düzenlenen törene Vali Halil İbrahim Daşöz, Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, Emniyet Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ömer Teltin, Özel Rahime Batu Koleji Derneği yetkilileri katıldı. Okul yetkilileri, 2 bin 500 YTL’lik Emniyet Şehit Aileleri Derneği'ne verilmek üzere Vali Daşöz’e teslim ettiler. (Sondaki fotoğrafta)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız