SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sosyal Faaliyetler de Önemli"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:31:02
A- A+ PAYLAŞ

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin, “MÜSİAD için fuarlar önemlidir. Ekonomik faaliyetlerinin yanı sıra sosyal faaliyetler de bizim için önemlidir” dedi. 

Mangal Vadisi’nde, Malatya 2. Anadolu Kitap Fuarı‘na katılan yazarlara yemek verilmesi nedeniyle düzenlenen programa, Vali Vasip Şahin, Belediye başkanı Ahmet Çakır, diğer ilgili ve yetkililer ile yazarlar katıldı.

Programda konuşan en MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin, Kitap Fuarı’ndan dolayı teşekkür ederek, “Geçen yıl birincisi düzenlenen kitap fuarın verimli geçmesi nedeniyle ikincisi düzenlendi. MÜSİAD için fuarlar önemlidir. Ekonomik faaliyetlerinin yanı sıra sosyal faaliyetler de bizim için önemlidir” dedi.

Balin, daha sonra şunları söyledi:

“Türkiye bilindiği gibi 20123 hedeflerine kilitlendi. 2023 yılında dünyanın ilk 10 ekonomisine girme hedefi olan Türkiye, 500 milyar dolar ihracat yapmak istiyor. Ayrıca gelişmiş ülke olmak istiyor. Gelişmiş ülke olmanın en önemlilerinden bir tanesi de ülkedeki okur yazarlığın seviyesidir." 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız