SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sosyal Hizmetlerim Olacak'

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yönetim kurulu üyesi, Fenerbahçe Kulübü eski yöneticisi, İstanbul'da Malatyalı işadamı Mehmet Ali Aydınlar, "Memleketim Malatya'ya ticari değil, sosyal amaçlı hizmetlerim olacak" dedi.

İş adamı Mehmet Ali Aydınlar, Milli Eğitim Bakanlığı Öğretimi Geliştirme Genel Müdürü Ömer Balı, Milli Eğitim Bakanlığı'nda görevli yetkililerle birlikte, Malatya Valisi Ulvi Saran'ı makamında ziyaret etti. İş adamı Mehmet Ali Aydınlar, basın mensuplarının memleketi Malatya'ya sağlık alanında yatırım yapıp yapmayacağıyla ilgili sorusuna karşılık, "Memleketim Malatya'ya ticari değil, sosyal amaçlı hizmetlerim olacak" ifadelerini kullandı.

Vali Ulvi Saran ise, iş adamı Aydınlar'ın, doğduğu ilçe Malatya'nın Arapgir ilçesine eğitim kampüsü yaptırdığını, bunun Milli Eğitim Bakanlığı'na devri için geldiğini söyledi. "Mehmet Ali Aydınlar bey, sorumluluk ve duyarlılık gösterip ilçesine eğitim alanında binalar kazandırmıştır" diyen Vali Saran, "Örnek olmasını diliyoruz" şeklinde konuştu.

İş adamı Mehmet Ali Aydınlar, trafik kazasında hayatını kaybeden oğlu Mehmet Kerem Aydınlar'ın (25) adının verileceği, eğitim kampüsü yaptırdı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız