SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sosyal İşler Şampiyon

A- A+ PAYLAŞ

 

Malatya Belediyesi’nin düzenlediği birimler arası geleneksel halı saha futbol turnuvası sona erdi. Sosyal İşler Müdürlüğü 27 takımın katıldığı turnuvayı şampiyon olarak tamamladı.

Turnuvada final grubunda Sosyal İşler Müdürlüğü, Mali Su’yu 5-2 gibi farklı bir skorla yenerek şampiyonluk kupasını aldı. 4 Temmuz Pazartesi günü saat 19.00’da oynanan 3’lü final grubunun son maçını Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra, Başkan Yardımcıları Ertan Mumcu, Alican Bozkurt, Selim Pilten, Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı M. Emin Katipoğlu, Futbol Federasyonu Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, ASKF İl Temsilcisi Seyfullah Özdemir, Futbol İl Disiplin Kurulu Başkanı Faik Demez, Futbol İl Temsilcisi Kahraman Fırat, Şirket Genel Müdürleri, bazı daire müdürleri, antrenörler, belediye çalışanlarıyla, futbol severler izledi.

Heyecanlı ve bir kadar da güzel geçen maçın sonunda düzenlenen törende bir konuşma yapan Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı M.Emin Katipoğlu turnuvayı şampiyon tamamlayan Sosyal İşler Müdürlüğünü kutlayıp, ikinci olan Mali Su ile üçüncü olan Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünü de göstermiş oldukları mücadelelerden dolayı tebrik etti.

ASKF İl Temsilcisi Seyfullah Özdemir, bütün amatörler adına spora ilgi gösterip, desteğini esirgemeyen Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür etti.

Özdemir, “Turnuvada çok iyi mücadeleler oldu. Centilmence maçlar oynandı. Turnuvada oynayan bir çok arkadaşımız amatörden gelmiş sporcu arkadaşlarımız Belediye Başkanımız başta olmak üzere, diğer başkan yardımcılarımızın da sizlere bu imkanı vermeleri Malatya sporu adına sevindirici bir durum. Sayın Belediye Başkanımız sporun bütün branşlarına geldiği günden beri çok büyük hizmetler vermektedir. Ben Malatya amatörleri adına kendisine şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Malatya’da spor adına güzel bir dönem geçirdiklerini belirten Futbol Federasyonu Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın Malatya’da sporun gelişmesi için önemli katkılar sağladığını söyledi.

Eserdi, “Bilinçli yöneticiler çalışanlarına spor yaptırarak performanslarının artmasını sağlıyor. Bunu Malatya’da Belediye Başkanımız Ahmet Çakır başlattı. Geleneksel hale getirmesi de ayrı bir güzellik. yine insanları spora teşvik etmek adına fuar içinde mahalleler arası futbol turnuvası düzenlendi. Amatöründen, profesyoneline, hakeminden, antrenörüne çok şanslı ve güzel bir dönem geçiriyoruz. Malatya adına teşekkür ediyorum” dedi.

Futbol turnuvasını düzenlemekteki amaçlarının dayanışmayı, birlik ve beraberliği artırıp, arkadaşlık ortamını geliştirmek olduğunu belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, final karşılaşmasının denk bir mücadele olduğunu, iyi olanın kazandığını söyledi.

Çakır, “Spor daima amacına uygun olmalı. Spor kardeşliği, barışı, dostluğu, dayanışmayı getirmeli. Malatya’da profosyonellere ve amatörlere imkanlarımız doğrultusunda destek olmaya çalışıyoruz. Diğer kurum, kuruluş ve sivil toplum kuruluşlarının da destek olmasıyla gençler arasında amatör sporların gelişeceğine yürekten inanıyorum. Bu açıdan yardımlarımız ve desteklerimiz artacak. Spora ne kadar sahip çıkmamız gerekliliğini ileride sağlıklı nesiller yetiştirerek daha iyi anlamış olacağız. Derece hiç önemli değil. Dostluk ve kardeşlik duyguları geliştiyse amacımıza ulaşmışızdır. Turnuvada başarılı olan ekiplerimizi, katılan takımlarımızı, herkesi kutluyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Turnuva’nın düzenlenmesine katkı sağlayan Esenlik Şirketi, Kültür A.Ş. Motaş Şirketi ve Megsaş Şirketine destek ve katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi.

Turnuvanın organizasyonunda emeği geçen tertip komitesi, organizatörlere, güvenlik ekibine, sağlık ekibine ve turnuvaya ev sahipliği yapan Yeşil Halı Saha Tesisi yetkililerine katıklarından dolayı teşekkür plaketi verildi.

Final Maçını yöneten Hakem Mutlu Dalbudak ve turnuvaya hakem atamalarını sağlayan Ramazan Kabak’a teşekkür plaketlerini Belediye Başkanı Ahmet Çakır verdi.

Turnuvanın en yaşlı oyuncu olarak Çevre Temizlikspor’da oynayan Adem Uğur’a plaketini Megsaş Şirketi Genel Müdürü İlhan Yılmaz verdi.

Turnuva’nın fair play ödüllerini ise Parkspordan Kerem Durmaz, Esenlik A takımından Mehmet Bilgi ile İmarspor’dan Haluk Tozkoparan aldı. Sporcuların ödüllerini Esenlik Şirketi Genel Müdürü Hulusi Boyraz verdi.

Turnuva’nın, takım bazında fair play ödüllerini ise Ruhsatspor, Etüdspor ve Bilişimspor aldılar. Ödüllerini Başkan Yardımcısı Alican Bozkurt verdi.

Turnuvaya ev sahipliği yapan Yeşil Halı Saha Tesisleri Sahibi İsrafil Kocakaya ile İl Hakem Atama Sorumlusu Ramazan Kabak amatör spora desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a birer teşekkür plaketi verdiler.

27 takımla başlayan turnuvada final grubuna kalarak üçüncü olan Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne kupayı, madalyaları ve ödülleri Başkan Yardımcısı Selim Pilten verdi.

Turnuvanın ikincisi Mali Su’ya kupayı ve madalyaları Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu verdi.

Turnuvanın Şampiyonu Sosyal İşler Müdürlüğü’ne kupayı ve ödülleri Belediye Başkanı Ahmet Çakır verdi. Kupa töreninin ardından Sosyal İşler Müdürlüğü oyuncuları büyük sevinç yaşadılar. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız