SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sosyal Kaynaşmayı Sağladık"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:27:33
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'daki Kahramanmaraş ve İlçeleri Dayanışma Derneği, kuruluşunun birinci yılını düzenlenen etkinlikle kutladı. 

Malatya Devlet Demiryolları Lokali’nde yapılan etkinliğe Malatya Müftü Yardımcısı Mustafa Kılınç, Malatya Vergi Dairesi Başkanı Yunus Poyraz, dernek üyeleri, Kahramanmaraşlılar, bazı iş adamları ve dernek üyelerinin aileleri katıldı. Program açılışında konuşan Kahramanmaraş ve İlçeleri Dayanışma Derneği Başkanı Cengiz Tekeş, etkinliğe katılanlara teşekkür ederek, “Gözümüzü açıp kapayıncaya kadar bir yılımız geçti. Derneğimizin amaç ve hedeflerine ulaşabilmesi için siz değerli üyelerimizin katkılarıyla ilk hedefimiz olan sosyal kaynaşmayı sağladık. İkinci hedefimiz nasip olursa inşallah güzel bir dernek binasına kavuşmak, üçüncü hedefimiz burs imkanı sağlamak, dördüncü hedefimiz Malatya’da bulunan hemşehrilerimizin, varsa eğer, maddi manevi sıkıntıları olanlara katkıda bulunmak. Allah’ın rızası ile sevgiyle çıktığımız bu yolda bütün hemşehrilerimizin katkılarıyla bu hale geldik. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi bozmasın inşallah” diye konuştu.

Açılış konuşmasından sonra Malatya Müftü Yardımcısı Mustafa Kılınç, Kuran tilavetinde bulundu. Ayrıca konuklara çiğ köfte ikram edildi. Sinevizyon gösterileriyle tanıtımların gerçekleştiği programda sürpriz hediye çekilişi de yapıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız