SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sosyal Sorumluluğu Yüksek"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:24:10
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gençlik Konseyi Derneği Malatya Valisi Süleyman Kamçı'yı makamında ziyaret etti.

Gençlik Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bayduz ve yönetim kurulunda  bulunanlarla beraber  Malatya Valisi Süleyman Kamçı'yı makamında ziyaret etti. Bayduz derneğin amaçlarından Malatya Valisi Süleyman Kamçı'ya bahsetti.

Bayduz, amaçlarını şöyle sıraladı: 

"1- İnsan şiarı ile yola çıkan bir gençlik yetiştirmek 

2- Kültürel değerlere önem veren gençlik yetiştirmek 

3 -İnsanlara sevgi, saygı ve hoşgörü ile yaklaşan bir gençlik yetiştirmek

4- Birlik ve beraberliği benimsemiş bir gençlik yetiştirmek.

5- Gençliğe güvenen her platformda destekleyen bir oluşum olmak.

6- Düşündüklerini özgürce ifade etmelerine fırsat veren her fikre saygılı olan bir oluşum olmak

7- Gençliğin politika ile ilgilenmesini sağlayan geleceğin yöneticilerini oluşturma arzusunda olan bir oluşum olmak

8- Gençlere, kendilerini kanıtlama fırsatı veren öz güvenin kazandırmayı amaçlayan bir oluşum olmak

9- Gençlere, yetki ve sorumluluk veren bir oluşum  olmak."

Bayduz, konseyde her görüşten gençlerin bulunduğunu belirterek, "Milletimizin ülkesiyle ve devletiyle bölünmez bütünlüğünü savunan, geçmişten gelen tüm değerlerimizi koruyarak ve onlara her koşulda sahip çıkarak, çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşmak ve hatta bu hedefi aşabilmek için gerekli her çabayı gösterecek bir gençlik yapılandırmasıyız. Sayın Valimizin, Gençlik Konseyi gibi sosyal sorumlulukları yüksek olan bir derneği kabul ettiği için yönetim kurulu ve kendi adıma çok teşekkür ediyorum”dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız