SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sosyo-Kültürel İlişki İçerisinde de Olacağız"

0
Güncellendi - 2016-09-27 18:23:42
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Malatya Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Cemal Koyunoğlu ile birlikte Malatya Ticaret ve Sanayi Odasına giden Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay’ı, MTSO Başkanı H. Hüseyin Erkoç karşıladı.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlık makamında ağırlanan Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay burada yaptığı konuşmada, üniversite-sanayi işbirliğine vurgu yaparak önümüzdeki süreçte bu işbirliğin bugünkünden daha ileri noktalara taşınacağını ifade etti. İnönü Üniversitesinin sahip olduğu Malatya Teknokent’in, söz konusu işbirliği için önemli bir rol oynayacağını belirten Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay, “Malatyalı sanayiciler ile alandaki çalışmaların dışında sosyo-kültürel bir ilişki içerisinde de olacağız. İnönü Üniversitesinin sahip olduğu bilim insanı potansiyeli üniversite-sanayi işbirliği için son derece önemlidir. Şehrimizin kalkınmasında her iki tarafın üzerine düşeni en iyi bir şekilde yapması ve bu bağlamda daha geniş bir görüşe sahip olması gereklidir. Üniversite olarak bu konuda bize ne düşüyorsa yapmaya hazırız.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MTSO Başkanı H. Hüseyin Erkoç ise bilgi ile sermayeyi buluşturmak ve buradan çıkacak sonuçlar ile şehrimizin kalkınmasına katkıda bulunmak için daha çok birlikte hareket etmeye ihtiyaçlarının olduğunu belirtti. Söz konusu gelişmelerin Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay ile daha kolay ve gerçekleştirilebilir olacağına inandığını söyleyen MTSO Başkanı H. Hüseyin Erkoç, üniversite-sanayi işbirliği hususunda daha iyi şeyler yapabileceklerini ifade etti.

Bülten

rektörtso1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Yerelli (7 yıl önce)
    Hocam, Tertip/düzen ve temizlik imanın ve medeniyetin gereğidir. Üniversite kampüsünde tertip düzen ve temizlik SIFIR. İki hafta oldu açılalı hala derslere başlanılmadı. Çimler tohuma kalkmış. Fakülte önlerinde inşaat molozları. Dekanları görevlileri vs hiç kimse meydanda yok aksine ilgilenen de yok! Dershaneler ve hocalar hazır değil her yer ve her taraf Allah'a emanet. Bundan anlıyoruz ki disipline de kurallara uymak yok. Her yetkili adı konulmamış bir cumhuriyet kurmuş en büyük benim diyor. Disiplinin olmadığı yerde başarı da olmaz. Bence işe şu fakültelerin arka tarafları ile ücra köşelerinden başlarsanız daha hayırlı olur.
    0
    0
    Yanıtla