SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Soygun Kamerada

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Tapu Kadastro Müdürlüğü'ndeki bir bankaya ait veznenin güvenlik görevlisi tarafından tabancayla soyulması anı kurumdaki güvenlik kamerasına saniye saneye kaydedildi

Olay, 30 mart çarşamba günü mesai saatinin bitmesine yakın bir sürede Cengiz Topel Caddesi'nde bulunan Tapu Müdürlüğü binasında meydana geldi. Tapu Müdürlüğü'nde yaklaşık 1 ay önce hizmete giren banka veznesine giren ve tahsilat memuru bayanı tabanca ile tehdit eden Tapu Müdürlüğü'nde özel güvenlik görevlisi olarak çalışan S.G. (35), kasadaki yaklaşık 40 bin TL'yi alarak kaçtı.

Kaçtıktan 5 saat sonra üzerindeki 13 bin 300 TL tutarındaki para ile birlikte yakalanan güvenlik görevlisi S.G.'nin, vezneye girerek elindeki poşete para koydurma ve kaçış anı kurumdaki güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Güvenlik görevlisi kaçarken, veznedeki kadının ise vezne camından dışarı bağırarak, soygun olduğunu ifade eder hareketleri de kameraya yansıdı. Kaçarken, kendisini yakalamaya çalışan bir kişiyi de tehdit eden S.G.'nin binadan elindeki tabanca görünür vaziyette kaçışı da yine
güvenlik kamerasına yakalandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız