SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Soyguncu 4.5 Saat Kaçabildi

A- A+ PAYLAŞ

Cengiz Topel Caddesi'nde bulunan Tapu ve Kadastro Müdürlüğü'ndeki banka veznesi, Tapu dairesinde çalışan bir güvenlik görevlisi tarafından silah zoruyla soyuldu. Olaydan sonra kaçan şüpheli, gece polis tarafından yakalandı.

Olay, saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Daha önce Köy Hizmetleri Bölge Müdürlüğü olarak kullanılan binada hizmet veren Tapu ve Kadastro'da, yaklaşık 1 ay kadar önce açılan Ziraat Bankası veznesinde görevli bayan memur, Tapu'da güvenlikçi olarak çalışan Suat G. adlı şahıs tarafından silahla tehdit edildi ve günün hasılatı olan yaklaşık 40 bin lira para gasbedildi.

Resmi elbiseli olan Suat G.'nin, parayı aldıktan sonra Kernek yönüne doğru koşarak kaçtığı belirlendi.

Olayın haber alınması üzerine çok sayıda polis ekibi bölgeye yönlendirildi. Bölgedeki cadde ve sokakları tarayan polis ekipleri, soyguncunun izine rastlayamadı. Polis ekipleri, soyguncunun silahlı olduğu konusunda haber merkezi tarafından sık sık uyarıldı.

YAKALANDI..
Olayın ardından geniş çaplı bir araştırma ve soruşturma başlatan polis ekipleri, Suat G. adlı soygun şüphelisi güvenlikçiyi 21.30 sıralarında Halep Caddesi'ndeki bir adreste yakalayarak gözaltına aldı.

FOTO: Olay yerinden görüntüler (İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız