SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Soykan Hastanede..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un efsane başkanı iş adamı Nurettin Soykan, mide kanaması şüphesiyle Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı. Sağlık durumunun iyi olduğunu ifade eden Soykan, Malatyaspor'a destek verilmesini istedi.

Malatyaspor'un eski başkanı Nurettin Soykan, mide kanaması şüphesiyle Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Turgut Özal Tıp Merkezi Endokrinoloji Bölüm Başkanı Doç. Dr. İbrahim Şahin, 84 yaşındaki Soykan'ın mide kanaması şüphesiyle hastaneye getirildiğini ancak şu anki durumunun iyi olduğunu ve endişelenecek bir durumun olmadığını söyledi.

84 yaşındaki Malatyaspor'un efsane başkanı Nurettin Soykan ise, durumunun iyi olduğunu, endişelenecek bir durum olmadığını ancak diyabet hastalığı nedeniyle tedavi edildiğini söyledi. Turgut Özal Tıp Merkezi doktor ve personeline ilgilerinden dolayı teşekkür eden Soykan, "Şimdilik diyabetle ilgili sağlık yürüyüşü ve hareketlerine başladık. Cuma günü taburcu olacağımı
söylediler" dedi.

Malatyaspor'un son durumunu da değerlendiren Soykan, mevcut İlhan Kavuk yönetimine teşekkür ederek, "Şu anki yönetim olmasaydı Malatyaspor ligden düşerdi. Tabii Malatyalılar olarak bizler de Malatyaspor'a elimizden gelen desteği vermek zorundayız. Taraftarların bu takıma sahip çıkması şart. Yeri geldiği zaman taraftarlar hesap sorsun ancak, şu anda birlik beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz zaman. Bu nedenle takıma destek olalım" şeklinde konuştu.

Öte yandan İstanbul'da teknik direktör ve oyuncu transferleri konusunda çalışmalarda bulunan Malatyaspor Başkanı İlhan Kavuk, eski başkan Nurettin Soykan'ı arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti. Malatyaspor yöneticileri Fahrettin Eserdi, Genel Sekreter Ali Cengiz ile Genel Koordinatör Süleyman Tekgül ise Soykan'ı ziyaret ederek, durumu hakkında bilgi aldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız