SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Soykan İçin Anma Töreni

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un eski Kulüp Başkanı ve iş adamı, "Efsane Başkan" lakaplı Nurettin Soykan, ölümünün 1. yılında Şehir Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı.

Malatyaspor'un unutulmaz başkanı Nurettin Soykan'ı anma törenine Malatya İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata'nın yanı sıra, Malatyaspor Kulüp Başkanı Koray Güler, Malatya Belediyespor (Yeni Malatya Spor) Kulüp Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu, Malatya Belediyespor (Yeni Malatya Spor) Kulüp 2. Başkanı Ali Özkan, Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman, Malatya Gazeteciler Cemiyeti 2. Başkanı Kemal Deniz ile yönetim kurulu üyeleri, Malatyaspor yönetim kurulu üyeleri, eski yöneticiler, Malatyaspor teknik heyeti ve futbolcuları, Soykan ailesi ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Soykan'ın mezarı başında dua edilerek, kabrine çiçek konuldu. Anma törenine katılamayan Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, Soykan'ın kabrine çelenk gönderdi.

Anma töreninde bir konuşma yapan Malatya Gazeteciler Cemiyeti 2. Başkanı Kemal Deniz, Soykan'ın kıymetli bir Malatyalı olduğunu belirterek, "Bütün Malatya Nurettin Soykan'ı çok iyi bilmekte ve tanımaktadır. Nurettin Soykan, Malatya kültürünü hazmetmiş, Malatya'nın her türlü adetini ve töresini içerisinde yaşatmış bir büyüğümüzdür. Bu değerler Malatya'nın tarihi ve canlı belgeleridir. Bu nedenle Nurettin Soykan'ı ve onun gibi değerleri gençlerimize iyi anlatmalıyız" dedi.

Malatya Belediyespor (Yeni Malatya Spor) Kulüp Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu anma töreni sonrası yaptığı açıklamada, "83 ruhunu yaşayan insanlardan biriyim. Nurettin ağabeyi rahmetle anıyoruz. Allah yattığı yeri nur eylesin. İnşallah Malatyaspor'da Nurettin ağabeye layık yerlere gelecektir" diye konuştu.

Malatyaspor Kulüp Başkanı Koray Güler de, "Malatyalılar, Soykan'ı yaşatacaktır. Her sene büyük camialarla mezarı başında toplanıp, anacağız" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız