SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Soykan'ın Oğlunun Mevlidi

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor eski başkanlarından, Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) Ankara Şube Başkanı, işadamı Nurettin Soykan, 53 yaşında vefat eden tek oğlu Sezar Soykan'ın 40 mevlidini, kendisine ait olan Çarmuzu'daki Süt Fabrikası'nın bahçesinde okuttu.

Türkiye'nin önde gelen hafız ve mevlidhanlarının okuduğu Kur'an-ı Kerim ve mevlid için geçtiğimiz hafta sonunda Malatya'ya gelen Soykan'ı, mevlidde; CHP Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, Belediye Başkanı Cemal Akın, Vakıflar Bölge Müdürü Ali Seydi Akduman, eski belediye başkanlarından Avukat Seyhan Semercioğlu, MHP adayları Şinasi Kazancıoğlu ve Abuzer Aslan, DP adayı Mahmut Yıldırım, çeşitli dernek ve vakıfların temsilcileri, MASTÖB Ankara yöneticileri, işadamları, Malatyaspor eski yöneticileri, vatandaşlar yalnız bırakmadılar.

Vali Halil İbrahim Daşöz'ün de mevlidden sonra gelerek Nurettin Soykan ve eşi Şehdane Soykan'a bir kez daha taziyelerini sunduğu belirtildi.

Nurettin Soykan'ın biri kız iki çocuğundan 53 yaşındaki Sezar Soykan, 29 Mayıs akşamı İstanbul'daki evinde geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat etmişti. Malatyaspor'da yöneticilik de yapan 1 çocuk babası Sezar Soykan, sanatçı Filiz Ersürer'le evliydi. Sezar Soykan'ın cenazesi İstanbul'da toprağa verilmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız