SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Söylediğimin 5 Katını Yaptım"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:44:34
A- A+ PAYLAŞ

Malatya merkez ilçe Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti’nin Battalgazi Merkez İlçe Battalgazi Belediye Başkanlığı adayı Selahattin Gürkan, Battalgazi ilçesinde önemli projeleri hayata geçirdiklerini ifade ederek, “Şimdiye kadar ne söylediysek, en az 5 katını yaptık” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AK Parti İl Başkan Yardımcısı İdris Boztaş, AK Parti Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder ve partililerle birlikte Göller, Bulgurlu, Bağtepe, Hacıyusuflar, Yeniköy ve Hacıhaliloğlu Çiftliği Köylerini ziyaret etti.

Ziyarette vatandaşlarla bir araya gelen Selahattin Gürkan, “KÖYDES Projesi kapsamında, İl Özel İdaresi kapsamında güzel hizmetler aldınız. Yollarla ilgili, altyapıyla ilgili, çevre düzenlemesiyle ilgili ve sulama ve içme sularıyla ilgili hizmetler aldık. Fakat bu bölgelerde içme sularıyla ilgili bir problem var. Hem taban suyu anlamında hem de artezyenin belli bölgelerde çıkmaması durumunda ve elden elektrikle elde edilen suyun aşırı külfetli olmasından dolayı köylerimiz bu konuda sıkıtı çekiyor. Köyler şehirlere göre daha fazla su sarfiyatı olan bir yer. Su ihtiyacı fazla olan yerlerimizdir. Malatya'nın büyükşehir olmasının temel amacı da Başbakan'ımızın ve hükümetimizin bu sorunları değerlendirmek ve şehirde ki mahallede ki insanların nelere ihtiyaç hissediyor ve o ihtiyaçlar nasıl karşılanıyorsa köyde yaşayan insanlarımızda aynı şehirde bir mahallede oturan insanlarımızın da ihtiyaçları aynı şekilde karşılanacak. Bundan dolayı Büyükşehir yasasını çıkarttık” dedi.

“SİZLERE EN GÜZEL HİZMETLERİ GETİRDİK”

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise AK Parti olarak Türkiye ve Malatya’da güzel hizmetler yaptıklarını kaydederek, “Başımız dik her yere gittiğimiz gibi alnımız başımız ak, dik geliyoruz. Özellikle bu bölgenin sulamasını çok yakından ilgilendiren bir vaka vardı. Oda Yaygın Göletiydi. Göleti yapmak için çevrenin ve bölgenin muhtarları toplanıp Ankara'ya geldiler. AK Parti Genel Merkezine gelerek Başbakanımız, Bakanlarımız ve Genel Başkan Yardımcımız Salih Kapusuz ile görüşüp Yaygın Göleti'nin ihalesi yapıldı. Ve inşallah bu bölgenin sulamayla ilgili bütün sorunlarını çözmüş oluyoruz. Sizler 11 yıldır AK Parti'ye destek verdiniz. Hep beraber yollara düştünüz. Başbakanı karşılarken, uğurlarken, sandığa giderken her yerde ve her zaman yol arkadaşlığı ettiniz. Bizde sizlere her zaman en iyi hizmetleri getirmeye çalıştık” diye konuştu.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AK Parti İl Başkan Yardımcısı İdris Boztaş, AK Parti Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder ve partililer, rahmetli Hamit Fendoğlu’nun (HAMİDO) Bulgurlu Köyü’nde bulunan mezarını da ziyaret etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız