SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Söyledikleri İftira Yalan"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:07:35
A- A+ PAYLAŞ

Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları, "Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren hiçbir mahalleyi diğerinden ayırmadan, aldığımız oya bakmadan hizmet ettik. Belediye hizmetlerine en fazla ihtiyaç duyulan yerlerden başlayarak çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz" dedi.

CHP İl Teşkilatı'nda basın toplantısı düzenleyen Millioğulları, AKP Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin'in Hekimhan Belediyesi hakkında yaptığı eleştirilere cevap verdi.

Millioğulları, Hekimhan'ın her noktasına hizmet götürdüklerini ifade ederek, "Tarafsız hizmet anlayışımız, Hekimhan’ın tamamında takdire karşılanırken, bazı siyasilerin sadece oy toplamak için belediyemize ve bizlere yönelik haksız suçlamalarını kabul etmemiz mümkün değil. Ama onları çok iyi anladığımızı da belirtmek istiyoruz. Kendi belediyelerine bakıyorlar, kendi belediyelerinin yapamadıklarına bakıyorlar, bir de bizim yaptıklarımızı görüyorlar. Durum böyle olunca elbette bize çamur atacaklardı. Beklenileni de yaptılar. Tabi Mustafa Şahin bir siyasetçi ve genel seçimlerin yaklaştığı şu dönemde elbette şov yapacaktır. Şahin yaptığı ziyarette “AKP’ ye oy verdiler diye Hekimhan’daki bazı mahallelerimize CHP’li belediye tarafından hizmet götürülmüyor” demiş. Şahin açıkça bizlere iftira atmaktadır. Buradan bir kez daha vurguluyoruz. Cumhuriyet Halk Partili Belediyeler AKP’nin her türlü baskısına, ayrımcılığa ve imkânsızlıklara rağmen hiçbir zaman ayrımcılık yapmamıştır. İmkânları doğrultusunda kendine oy veren-vermeyen bütün vatandaşlara eşit şekilde hizmet götürmüştür" diye konuştu. 

"AYRIMCILIK, AKP İLE BİRLİKTE SİYASİ HAYATIMIZA GİRMİŞTİR"

AKP Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin'i sert sözlerle eleştiren Millioğulları, şunları söyledi: "Ayrımcılık yapmak, ötekileştirmek, insan ayrımı yapmak AKP ile birlikte siyasi hayatımıza girmiştir. Bunu Türkiye’de yaşayan herkes, en çok ta Mustafa Şahin çok iyi bilmektedir. Kendi milletvekili arkadaşı Öznur Çalık’ın söylediklerini unutmuş. Hatırlayacağınız gibi geçtiğimiz yıl Hekimhan’da seçimi CHP’nin kazanmasının ardından Sayın Çalık demişti ki “Hekimhan gelecek hizmetleri kaybetti." Açıkça ayrımcılık yapan kendi milletvekili arkadaşından bahsetmeyen Şahin’in genel seçimlere 17 gün kala ayrımcılıktan bahsetmesi gerçekten manidardır. AKP’nin adayı Şahin, kendileriyle bizi karıştırmaktadır. Şahin gelsin önce bir Hekimhan’a bir baksın. AKP’nin hiç oy almadığı yerlere bile hizmet götürdüklerini iddia eden Şahin’e soruyoruz: “Madem öyle, biz neden o hizmetleri Hekimhan’da göremiyoruz? AKP Hekimhan’a herhangi bir çivi çaktı da bizim mi haberimiz olmadı. Sayın Şahin, 13 yıllık iktidarında hükümetin Hekimhan’a hangi hizmetleri yaptığını söylerse bizler de öğrenmiş olacağız.” Buradan altını çizerek söylüyoruz, seçim dönemi geldiği için, ‘Bir kez daha destek’ deyip, hizmet vaat etmeniz artık inandırıcılığını yitirmiştir. Sayın Şahin, çamur deryası içindeki köylerin yollarını kimlerin yaptırması gerektiğini unutmuş olmalısınız. Yaptığınız açıklamada ismi geçen mahalle muhtarlarıyla görüştüğümde kesinlikle size böyle bir söylemde bulunmadıklarını ifade etmişlerdir. Siyaseti bu şekilde çirkinleştirmek sizin parti politikanız olmuş durumda. Ancak herkes biliyor ki bu söyledikleriniz yalandır, iftiradır. Ben yapılan bu karalamalara ve çamur siyasete kulak asmayacak kadar tecrübeli bir siyasetçi ve Belediye Başkanıyım. Yürüttüğünüz sözde siyasete de karnım tok. Biz Hekimhan Belediyesi olarak sizin belediyeleriniz gibi devletin tüm imkânlarını kullanarak hükümet propagandası yapmak yerine projeler üretip, hayata geçirip çalışmalarımıza devam edeceğiz. Şunun da altını çizmekte fayda var. Mahalle muhtarlarımız ile zaman zaman toplantı yaparak istek ve taleplerini alıyoruz. Bu talepler doğrultusunda çalışmalarımızı planlıyoruz. CHP’li Belediyeler her zaman için halk ile birlikte halkı için hizmet üretir. Biz belediyeciliğimizi konuştururuz, sizler sadece konuşursunuz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız