SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Söz Verdiğimiz Gibi..'

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Kuzey Kuşak Çevre Yolu projesinde yeralan yolun açma çalışmalarını inceledi ve bu çalışmaların kent trafiğini rahatlatmaya yönelik olduğunu bildirdi.

Konuya ilişkin Belediye Basın Bülteni şöyle:

"Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Kuzey Kuşak Çevre Yolu Projesi kapsamında Yeşiltepe Ergenekon Üst Geçidi devamından başlayıp, Yeni Hal Binasına kadar gidecek olan yol açma çalışmalarını yerinde inceledi.

12 Ekim Pazartesi günü gerçekleşen inceleme gezisine Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra bazı Belediye Başkan Yardımcıları, belediye meclis üyeleri, daire müdürleri, Yeşiltepe Seyran Mahallesi Muhtarı Zihni Dönmez ve Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi Muhtarı Ahmet Temelli ile mahalle sakinleri katıldılar.

İnceleme sırasında sürdürülen çalışmalarla ilgili bilgiler veren Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Kuzey Kuşak Çevre Yolunun, bağlantı yollarıyla birlikte açılmasının Malatya trafiğini rahatlatacağını bunun yanında çevre yolu altında bulunan bölgelerin de gelişimini hızlandırıp, canlandıracağını söyledi.

Başkan Çakır, “Söz verdiğimiz gibi Malatya trafiğini rahatlatmak için çalışmalarımız sürüyor. Bu açılan yolumuz Kuzey Kuşak Çevre Yolu Projesi kapsamında yeni hal binasına giden yolumuz. Bu yolun toplam uzunluğu 15 km. Yeni Hal Binasına kadar olan bölüm 3500 metre olup, genişliği 30 metredir. 3 ay içerisinde bu yolu bitirmeyi hedefliyoruz. Bu yolumuzu ise Babuktu mevkiinden çıkan kuşak yolumuza bağlayacağız. Burada bulunan mevcut ağaçlara ödenen para 275 bin lira, yolumuzun toplam maliyeti de 3.675.000 bin liradır” dedi.

Yeşiltepe Seyran Mahallesi Muhtarı Zihni Dönmez ve Ahmet Yesevi Mahallesi Muhtarı Ahmet Temelli de, Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a açılan yoldan dolayı teşekkür ettiler. Muhtarlar, “Ergenekon köprüsünden Yeni Hal Binasına çıkacak yolumuz için gecesini gündüzüne katan başta Belediye Başkanımız Ahmet Çakır olmak üzere, bütün çalışanlara teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu hizmetlerinizden dolayı sizlere minnettarız. Yeşiltepe sizlerle beraber çok şeyler görecektir” dediler.

Topsöğüt Belediye Başkanı Emin Paşahan ise, Kuzey Kuşak Çevre Yolunun açılmasından dolayı mutlu ve gururlu olduklarını belirterek, “Yeşiltepe için bu hizmet bulunamayacak bir hizmettir. Sayın Başkanımız Ahmet Çakır’a sonsuz teşekkürler ediyorum. Başkanımız genç dinamik ve çalışkan. Malatya’ya büyük hizmetler yapacağına eminim ve güveniyorum, desteğimiz yanındadır” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız