SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Söz Verdiler, Yalnız Bıraktılar'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı Üniversite Öğrencileri Derneği (MÜNÖD)'den, "davetlerde, toplantılarda size her türlü maddi manevi desteği vereceğiz" deyip, ortada gözükmeyenlere sitem geldi.

Dernek mensuplarının Malatya ve İstanbul'daki bayram buluşmaları ile ilgili yayınlanan bültende sitem edilenler ismen belirtilmezken, destek verenlere ismen teşekkür edildi.

Bülten şöyle:

"Malatyalı Üniversite Öğrencileri Derneği (MÜNÖD) üyeleri, bayramlaşma merasimi için Sinan Otel'de buluştular.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan MÜNÖD Genel Sekreteri Pınar Can, MÜNÖD'ün 5.Genel Kurul'dan sonraki yaz döneminde Malatya'da 16 etkinliğe imza attığını ve bu etkinlikleri, 15 ildeki şube ve temsilcilik ekiplerinin tam katılımıyla büyük birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirdiklerini kaydetti. Yaz tatil dönemi faaliyet raporunu da katılımcılara okuyan Pınar Can, İstanbul'da bulunan Genel Merkez, 15 ilde bulunan şube ve temsilcilikler ve 1500'ü aşkın üyesi ile gerçekleştirdikleri projeler ve faaliyetler ile Malatya'nın en büyük sivil toplum kuruluşu olduklarını bundan sonraki hedeflerinin ise yine önemli proje ve çalışmalarla Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşları arasına girmek olduğunu söyledi.

Doğu Anadolu'da bir ilk olarak Malatya'da gerçekleştirdikleri Kariyer Günleri organizasyonunda Malatyalı iş adamları ve bürokratlardan yeterli desteği göremediklerinden de yakınan Can, "Davetlerde, toplantılarda 'Çalışmalarınızda size maddi manevi her türlü desteği veririz' diyen büyüklerimiz, destek olma zamanı gelince bizleri yalnız bıraktılar. Ancak eğitimin bilincinde olan ve bu organizasyonda desteklerini esirgemeyenler arasında özellikle Yeşilyurt Bld. Bşk. Mehmet Kavuk'a, Malatya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Bşk. Mustafa Bahadır Altaş'a ve Ahmet Turan Koçer'e her fırsatta teşekkürlerimizi dile getiriyoruz ve aynı desteği diğer Malatyalı iş adamı ve bürokratlardan da bundan sonraki faaliyetlerimiz için bekliyoruz" dedi.

Bu yıl yapacakları faaliyetlerden de kısaca bahseden Pınar Can, kurumsal anlaşmalara önem vereceklerini de sözlerine ekledi.

Bir diğer "MÜNÖD Bayramlaşma Etkinliği" de MÜNÖD Genel Başkanı Mehmet Yağcı'nın katılımıyla İstanbul'da, Genel Merkez'de gerçekleşti.İki yerde de katılımın yüksek olduğu görüldü.Katılımcıların memnuniyetlerini dile getirdiği etkinliklerde bir diğer bayramda aynı birlikteliğin daha da artarak sağlanması temennisiyle etkinlikler sonlandı."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız