SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Söz Veriyoruz..'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Başkanlığı görevine atanan Avukat Bülent Tüfenkçi, parti il binasında bir basın toplantısı düzenledi ve "Sorunlarımıza çözüm ararken daima Malatya’nın menfaatini en üst seviyede tutacağımıza, diklenmeden dik duracağımıza Malatyalı hemşerilerimize ve AK Parti Camiasına söz veriyorum."dedi.

Eski il başkanlarından olan Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın yanı sıra, önümüzdeki seçimlerde milletvekili adayı olmak üzere il başkanlığından istifa eden Mustafa Şahin'in ve partinin diğer kurullarının yöneticilerinin de katıldığı basın toplantısında Tüfenkçi şunları söyledi:

"İl Başkanımız Sn.Mustafa Şahin’in 15.01.2011 tarihinde Milletvekili Aday Adayı olmak üzere istifası ile boşalan Malatya İl Başkanlığına 09.02.2011 tarihi itibariyle Genel Merkez tarafından İl Başkanı olarak atamamız yapılmıştır.

Bu vesile ile bizden önce görev yapan, başta kurucu il başkanımıza, Eski Milletvekilimiz Sn.Ali Osman Başkurt’a, il başkanlığımızı yapmış olan Milletvekilimiz Sn. İhsan Koca’ya, yine il Başkanlığımızı da yapmış olan Belediye Başkanımız Sayın Sn.Ahmet Çakır’a, bir önceki dönem il Başkanımız Yeni dönem Milletvekili aday adayımız Sn.Mustafa Şahin’e , Geçmişte Görev yapmış ve Şimdi Görev yapmakta olan bütün teşkilat mensuplarımıza, Milletvekillerimize, Belediye Başkanlarımıza, İl Genel ve Belediye Meclisi Üyelerimize, Gençlik ve Kadın Kollarımıza ve Tüm Üyelerimize Teşekkür ederiz.

Ayrıca İl Başkanlığı ataması noktasında aday olup seviyeli ve AK Parti’ye yakışır şekilde yarışan arkadaşlarıma da ayrı ayrı teşekkür ederim.

AK Parti 8 yıl gibi kısa bir süreye on yılların hizmetlerini, eserlerini ve tarihi rekorları sığdırdı. AK Parti kurulduğundan beri Türkiye Demokrasisi çok farklı bir boyut kazandı, sistem ve siyaset normalleşti, her alanda daha ileri standartlara ulaştık.

Millet odaklı, İnsan odaklı siyaset anlayışı ile milletin birbirini kucakladığı bir dönem yaşadık, yaşıyoruz.

AK Partinin 8 yıldır Milletimizden aldığı büyük güç ve destek ile tek başına verdiği demokrasi mücadelesi sayesinde, artık yakın ve uzak gelecekte hiç kimse demokrasiye gölge düşürme, demokratik rejimi zaafiyete uğratma, hukuk sistemini karanlık tünellere sokma cüretini göstermedi ve gösteremeyecektir de.

Rotamız her zaman milletimizin rotası oldu. İktidarımız boyunca maruz kaldığımız her türlü engelleme girişimi karşısında, nasıl cesur bir demokratik duruş sergilediğimizi Aziz milletimiz, Malatyalı Hemşehrilerimiz iyi bilmektedir.

AK Parti, milletimizin bize yüklediği emanete asla gölge düşürmedi. Şımarmadı, rehavete kapılmadı. Çürüme gibi, yozlaşma gibi kavramları, AK Partinin yanına yöresine yaklaştırmadı. İnşaallah bizler de Malatya Teşkilatlarımıza yaklaştırmayacağız.

AK Parti kadroları, millet egemenliği noktasında asla vesayet kabul etmeyecek, millet ile egemenlik arasına asla ve asla siyaset simsarlarını sokmayacaktır.

Malatya AK Parti İl Başkanlığı gibi onurlu bir görev tarafıma verilerek omuzlarımızdaki yük bir kat daha artmış olup, görev yaptığım süre içerisinde ezilenin, mağdurun,mazlumun yanında olacağımıza, haksızlığa karşı her zaman ve her zeminde Hakkı haykıracağımıza, güçlüden değil, Haklıdan yana olacağımıza, toplumumuzun bütün renklerini, katmanlarını kucaklayacağımıza, STK’lar ile diyalog ve istişare ile Malatya’mızın sorunlarına çözüm bulacağımıza söz veriyoruz.

Sorunlarımıza çözüm ararken daima Malatya’nın menfaatini en üst seviyede tutacağımıza, diklenmeden dik duracağımıza Malatyalı hemşerilerimize ve AK Parti Camiasına söz veriyorum.

Mütevaziliğimizi, alçak gönüllülüğümüzü her ortamda öne çıkarmaya çalışırken, asla acz ve zillet içerisinde olmayacağımızı, Başbakanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a ve AK Partimize Layık bir duruş sergileyeceğimize söz veriyoruz.

Teşkilatlarımızın gayret ve Fedakârlıkları Malatyalı Hemşerilerimizin teveccühü ile Malatya’da AK Parti bayrağını dün olduğu gibi bugün de Allah’ın izni ve milletimizin desteği ile daha yükseklere çıkartacağız.

Bu harekete gönül vermiş, bu harekete emek vermiş, bu hareket için yüreğini ortaya koymuş her bir yol arkadaşıma, şahsım , partim ve Malatyalılar adına En Kalbi Şükranlarımızı sunuyorum.

Bizden desteğini, hayır duâlarını esirgemeyen aziz hemşerilerimize teşekkür ediyoruz.

Türkiye’de Malatya’da daha yapacak çok işimiz var…. Daha kat edecek uzun bir yolumuz var, Türkiye’mizin huzur , güven ve istikrar’a ihtiyacı var.

Bu güne kadar bizden desteğini esirgemeyen, aziz hemşerilerimizin bundan sonra da desteğini bekleyip, verecekleri desteğe layık hizmetler sunacağımıza söz veriyoruz.

Durmak yok..Yola devam…. Diyoruz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız