SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sözlerin Takipçisiyiz"

A- A+ PAYLAŞ

CHP Malatya Milletvekili seçilen Veli Ağbaba, teşekkür ziyaretlerinde bulunuyor. 

Ağbaba'nın ziyaretlerine ilişkin basın bülteni şöyle:

"Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili Veli Ağbaba teşekkür ziyaretlerine başladı

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili Veli Ağbaba Kendisine verilen destekten dolayı teşekkür ziyaretlerine başladı Ağbaba ile beraber Hekimhan Belediye Başkanı Sait Özoğlu ve Güzelyurt Belediye Başkanı Ali Seydi Millioğullarıda eşlik ettiler.

Ağbaba ziyaretlerine Doğanşehir, Polat,  Akçadağ, Ören, Hekimhan, Güzelyurt, Kuluncak,  Darende, Ayvalı, Kozluca, Kürecik ilçe ve beldelerini ziyaret ederek başladı.

Ziyaretlerde konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili Veli Ağbaba"gittiğim bütün köyleri beldeleri ve ilçelere tekrardan gideğim ve ziyaret ettiğim herkesi tekrardan ziyaret etmeye devam edeceğim halkımız bize ana muhalefet görevi verdi biz bundan sonra verilen sözlerin takipçisi olacağız biz ezilenlerin dışlananların hizmet götürülmeyen insanların sorunlarının takipçisi olacağız hiç kimse umutsuzluğa kapılmasın herkes bilsin ki bu devletin imkanlarından herkesin eşit ve hakça yararlanmak herkesin temel hakkı hangi partiye oy verirse versin herkesin temel hakkı bunun takipçisi sonuna kadar olacağız.

Altını çizerek söylüyorum ki bundan sonra Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlunun önderliğinde siyaset yapmaya devam edeceğiz bu seçim döneminde rakamların altında bir şeyler arayanlara Cumhuriyet Halkp Partisi örgütü onlara bir şey bırakmayacaklardır bu tartışmayıda bugün burada sonlandırıyorum bundan sonraki hedefimiz 2014 yılında ki yerel yönetimlerde ve 2015 te birinci parti olacağımıza kalben inanıyorum.

Malatya'nın ve ilçlerinin temel sorunun yoksulluk olduğunu gördük gezdiğimiz gördüğümüz her yerde de karşılaştığımız temel sorun yoksulluk bunun ile ilgili mücadelemizde sürecek şunu  unutmayın ki biz her zaman sizlerle beraber olacağız ve sizlerin hakkını savunacağız ve hiç kimsenin hakkının yenilmesine izin vermeyceğiz ve her zaman kendimizi sizin önünüzde siper edeceğiz.

her zaman sizlerler beraber olacağız gece ve gündüz demeden çalışacağız seçim döneminde nasıl ki sizlerle beraber olduk bundan sonrada sizlerle beraber olacağız aslının siz vekilin biz olduğunu her zaman bilincinde olacağız.

Bir muhtarın neden biz Cumhuriyet Halk Partisine çalıştık diye bizim evlerimizi işaretlediler ve bizleri tehdit ettiler demesi üzerine Ağbaba"Biz demokrasiye inanıyoruz ve her partiyede saydı duyuyoruz biz tehditlere pabuç bırakacak bir parti değiliz ve tehditlere pabuç bırakacak bir milletvekili de değiliz. Demokrasi dışı güçlerin her zaman karşısında olduk. Demokrasiyi Türkiye'ye getirip ve çok partili sizteme geçen bir partiyiz. Şunu bilin ki size gelecek her hangi bir tehditin önünde ben duracağım. Çünkü sizler demokrasi için mücadele ediyorsunuz, size gelecek en ufak bir zararın karşısında ben her zaman olacağım. Bir çok tehditler gördük. Bizi hiç birisi yıldıramaz. Bizi inandığımız yoldanda geri çeviremezler"diye konuştu."

BASIN AÇIKLAMASI..x

Bu arada Ağbaba, Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyareti sırasında da şunları söyledi:

"AKP’li milletvekillerinin seçim öncesi ısrarla büyüyor dedikleri

ancak ekonomi, sanayi ve istihdam açısından her geçen gün küçülen,

Hızla göç veren,

Bölge müdürlükleri elinden alınan,

Binlerce kişinin çalıştığı Tekel, Sümer, Hekimhan Demir Çelik  fabrikaları kapatılan Malatya’da; 

20 bine yaklaşan işsiz  gencimizin de ,

Sanayicimizin de sorunlarının takipçisi olacağım.

Yoksulluğun her geçen gün arttığı ,

Parti  ayrımı yapmadan tüm dokuları ile içimize sindiği

açlığın, yoksulluğun, ezilmişliğin son bulması için

bir parlamenter olarak elimden gelen tüm çabayı göstereceğim.

Malatya’da ki 132 Bin yeşil kartlımızın da

100 binin üzerinde ki icralık vatandaşımızın da

her zaman yanında olacağım.

Onların sorunlarının çözümü için çalışacağım.

Seçim çalışmalarında ülkemizin sendikacılık noktasında geldiği içler  acısı durumunu yakından gördük.

1970’lerde ülkenin çalışma ve sosyal yaşantısına yön veren sendikalımızın 30 yıldır süre gelen sağ politikalar sonucu bitme noktasına getirildiğini gördük.

Özellikle taşeronluğu teşvik edip,sendikalardan istifa ettirilen işçilerimizi görüp üzüldük.

Hem işçi hem memur sendikalarını sarı sendika haline getirip kendine bağlı bir dernek halinde çalıştıran iktidarların baskılarını hissettik.

Buradan sizlerin aracılığı ile söz veriyorum.

İşçimizin, memurumuzun TBMM’de ki sesi olacağım.

Emeği ile geçinenlerin haklarının takipçisi olacağım.

Seçim sürecinde maalesef bir acı gerçekle daha karşılaştık.

Bu gerçek ülkemizin on yıllardır acı çektiği ayrımcılık yapma çabasıdır.

Özellikle gittiğimiz köylerde , mezralarda içimizi sızlatan bu durum bizleri çok yaraladı.

İnsanları etnik kimliği ile, Mezhepsel Kimliği ile ayırmaya  çalışanlara inat,

Her bireyin kendi kimliğini bir onur olarak görüp,

Hiç kimseyi birbirinden ayırmadan,

İnsanlara sadece insan kimliği ile bakarak çalışacağım.

Şimdiye kadar cami ile cemevini birbirinden ayırmadan destek olmaya çalıştım. Bundan sonra da Milletvekili sıfatıyla hiçbir ayrım yapmadan insanlarımıza yardım etmeyi bir borç olarak görüyorum.

Bu süreçte en az bizler kadar çalışan, emek harcayan siz değerli basın mensuplarının sorunlarını da bu dönemde yakından görme imkanımız oldu.Başta ekonomik ve sosyal haklar noktasında yaşadığınız sorunların çözümü için Mecliste elimden gelen tüm çabayı göstereceğimin sözünü veriyorum. Sizlerle beraber Malatyamızın daha iyi noktalara gelebilmesi için çaba göstereceğim.

Ankara’dan sizlerin aracılığı ile Malatya’nın sorunlarını takip edeceğimiz için sizlerden ricamız Malatya’da yaşayan her ferdin derdini , eleştirisini sayfalarınıza , ekranlarınıza yansıtmanızdır. Bir şehrin gelişimi ancak ve öncelikle yerel basınının gücüyle olacaktır.

Ülkemizin önündeki en büyük sorunlarını  ;

Açlık-Yoksulluk-İşsizlik sorunu,

Özgürlükçü, demokratik ve çağdaş bir anayasa sorunu

Demokrasi sorununu,

Kürt sorunu,

Alevi sorunu  olarak değerlendirebiliriz.

Sosyal Demokrat çizgimi koruyarak bu sorunlar başta olmak üzere hem Malatya’nın hem de ülkemizin sorunlarına çözüm bulma noktasında aktif rol alacağımı ,  partime oy veren vermeyen tüm hemşerilerimin her dakika yanında olacağımı belirtiyor,

Hepinizi saygıyla selamlıyorum."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız