SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sözlerini Tuttular"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:30:49
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un kulüp başkanı Adil Gevrek, Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin kendilerine verdiği sözleri yerine getirdiğini söyledi. 

Başkan Gevrek, 'yönetim olarak yalnız bırakıldıkları ve Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin kendilerine verilen sözleri yerine getirmediği' iddialarına cevap verdi.

Yönetim olarak büyük bir özveriyle çalıştıklarını dile getiren Gevrek, "Biz tek başımıza değil, yönetim kurulu arkadaşlarımızla yola çıktık. Yönetim kurulumuzda 12 kişi var ve biz hep birlikte hareket ediyoruz. Yönetim kurulumuza Malatya ve İstanbul'daki iş adamlarımızdan tam destek var" dedi.

"MADDİ VE MANEVİ DESTEK VERİYORLAR"

Gevrek, yönetim kurulunda yer alan iş adamlarının kulübe maddi ve manevi destek verdiğini ifade etti.

Yöneticilerin Yeni Malatyaspor'un başarısı için büyük fedakarlık gösterdiğini kaydeden Gevrek, şunları söyledi:

"Malatya Büyükşehir Belediyesi ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımız sonuna kadar yanımızdalar. Biz bu yolda yalnız ya da tek başımıza değiliz. Bu tek başına yürütülebilecek bir iş değil. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla biz bir aileyiz. Burada bazı şeyleri bir kişiye ya da tek kişiye mal etmek doğru değil. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımız maddi ve manevi destek veriyorlar."

"VERİLEN SÖZLER YERİNE GETİRİLİYOR"

Gevrek, ortaya atılan iddiaların Yeni Malatyaspor'a zarar verdiğini savundu. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın kendilerine verdiği sözleri yerine getirdiğini belirten Gevrek, "Malatya Büyükşehir Belediyesi ile herhangi bir sıkıntımız yok. Bize verilen sözler yerine getiriliyor. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır, bu işte sonuna kadar yanımızdadır. Bugüne kadar verilen sözler yerine geldi. Herhangi bir sıkıntı yok. Malatya Büyükşehir Belediyesi ile karşı karşıya getirilmeye çalışılıyor. Bu doğru değil. Biz bu işin ekonomik kısmını biz yapıyormuşuz, Malatya Büyükşehir Belediyesi destek vermiyormuş algısı doğru değil. Bu herkese haksızlık olur. Bu tür haberlerin Malatya'ya ve Yeni Malatyaspor'a faydası olmaz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız