SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sözleşme İmzalandı

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:22:59
Sözleşme İmzalandı
A- A+ PAYLAŞ
 
Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) takımlarından 44 Malatayaspor, bir dönem Malatya Belediyespor forması giyen orta saha oyuncusu Yusuf Çelik ile sözleşme imzaladı. 
 
Dış transfer çalışmalarını hızlandıran 44 Malatyaspor, teknik direktör İsmail Tekin’in verdiği liste doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor. Batman Petrolspor’dan Cuma Nasır, Elazığspor’dan Kenan Taş ve Orduzuspor’dan Mesut Terece’yi kadrosuna katan sarı-kırmızılı ekip, son olarak bir dönem Malatya Belediyespor forması giyen orta saha oyuncusu Yusuf Çelik ile sözleşme imzaladı.
 
İmza töreninde bir konuşma yapan 44 Malatyaspor Basın Sözcüsü Serkan Alkasoğlu, BAL Ligi’nde yeni sezon öncesi yoğun bir çalışma içerisine girdiklerini belirtti.
 
Alkasoğlu, dış transfer çalışmalarının teknik direktör İsmail Tekin’in verdiği rapor doğrultusunda devam ettiğini kaydederek, "İç transferde 12 oyuncumuzla anlaştık. Dış transferde de 4 oyuncuyu kadromuza kattık. Batman Petrolspor’dan Cuma Nasır, Elazığspor’dan Kenan Taş ve Orduzuspor’dan Mesut Terece’yi ve son olarak da bir dönem Malatya Belediyespor forması giyen Yusuf Çelik ile anlaştık. İnşallah oluşturacağımız güçlü kadro ile Malatya’ya BAL Ligi’nde bir şampiyonluk yaşatacağız" dedi.
 
44 Malatyasporlu futbolcu Yusuf Çelik ise, Malatya’da tekrar forma giyeceği için mutlu ve heyecanlı olduğunu ifade ederek, “Malatya olduğum için ayrı bir mutluluk yaşıyorum. Malatya Belediyespor’da bir şampiyonluk yaşadık. Aynı başarıyı ve sevinci 44 Malatyaspor’da da yaşamak istiyoruz” diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından Yusuf Çelik, kendisini 44 Malatyasporlu yapan sözleşmeyi imzaladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız