SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sözleşmesi Feshedildi

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:19:01
Sözleşmesi Feshedildi
A- A+ PAYLAŞ
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor’da orta saha oyuncusu Seçkin Getbay ile yolların ayrıldığı duyuruldu. 
 
Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği takımından kiralık olarak Yeni Malatyaspor’da forma giyen Seçkin Getbay’ın teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda ilişiğinin kesildiği bildirildi.
 
Yeni Malatyaspor Kulüp Basın Sözcüsü Halil Karaman, Seçkin Getbay ile yolların ayrılması ve kulüpteki gelişmelerle ilgili Nurettin Soykan Tesisleri’nde bir basın toplantısı düzenledi. Karaman, Seçkin ile performans düşüklüğü ve disiplinsiz davranışları nedeniyle yolların ayrıldığını kaydederek, “Seçkin Getbay ile karşılıklı olarak sözleşmesi fesih edildi. Teknik heyet ve yönetim kurulu tarafından bu karar alındı. Seçkin’in performans düşüklüğü, disiplinsiz davranışları, antrenmanlara isteksiz çıkması ve sürekli sakat olmadığı halde sakatlığını bahane etmesi nedeniyle böyle bir karar alındı. Bu nedenle teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda yönetim kurulumuz, teknik heyetle bir değerlendirme yaptı ve Seçkin ile yollarımızı ayırma kararı aldık. Sezon sonuna kadar idari anlamda izin verildi. Zaten takımımızda kiralık olarak forma giydiği içinde kulübümüzle herhangi bir ilişkisi kalmadı” dedi.
 
Konya Torku Şekerspor karşılaşmasını kazanarak, herhangi bir endişe yaşanmasını önlemek istediklerini söyleyen Karaman, “Hafta sonu oynayacağımız Konya Torku Şekerspor karşılaşması bizim açımızdan büyük önem taşıyor. Her ne kadar puan durumuna baktığımızda küme düşme endişesi yaşamıyorsak bile herhangi bir endişe ve tedirginlik yaşamama adına bu karşılaşmadan galip ayrılmak istiyoruz. İnşallah 3 puan alarak, herhangi bir endişeye mahal vermeyeceğiz. Kritik bir karşılaşma olması nedeniyle tüm taraftarlarımızı karşılaşmaya bekliyoruz. Pazar gün ki bu zorlu ve kritik karşılaşmada bizleri yalnız bırakmasınlar” diye konuştu.
 
Karaman, Malatya İnönü Stadı’nda yapılacak olan zemin çalışmasıyla ilgili de bilgiler vererek, “Zemindeki çalışmalar Haziran ayı itibariyle başlayacak. Bu noktada bir firma ile anlaşma sağladık. Mevsim şartları nedeniyle Haziran’da zeminde çalışmalar başlayacak” ifadelerini kullandı.
 
Karaman, Konya Torku Şekerspor karşılaşmasında sakatlıkları bulunan Bülent Uzun ile Enis Kahraman ve kart cezalısı olan Yasin Palaz forma giyemeyeceğini belirtti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız