SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sözleşmesi Uzatıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:33:59
Sözleşmesi Uzatıldı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da, genç forvet oyuncusu Eren Görür’ün sözleşmesinin 1 yıl uzatıldığı kaydedildi. 

Yeni Malatyaspor, ileri uç oyuncusu Eren Görür’ü sezon başında Konya Torku Şekerspor’dan renklerine katmıştı. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan genç golcü için kolları sıvayan sarı kırmızılı yönetim, 26 yaşındaki Eren Görür ile 1 yıllığına daha anlaştı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Yeni Malatyaspor Kulüp İdari Menajeri Selçuk Günaydın, “Sezon başında renklerimize kattığımız Eren Görür’ün sözleşmesi sezon sonunda sona erecekti. Bu sezon takıma büyük katkı sağlayan genç futbolcumuz ile yönetim olarak masaya oturduk. Hem kulüp Eren’in takımda kalmasını hem de genç oyuncumuz kulüpte kalmak istiyordu. Karşılıklı anlaşmadan sonra Eren ile 1 yıllık daha anlaşma yaptık” dedi.

Günaydın, Eren’in takıma daha büyük katkılar sağlayacağına inandıklarını kaydederek, “Genç golcümüz ortaya koyduğu performansla herkesin takdirini topluyor. Takımın play off’a kalmasında büyük katkısı olan Eren’in bundan sonrada büyük katkılar sağlayacağına inanıyoruz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız