SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sözümü Dinlemeye Başladılar"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:00:58
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi (SP) Malatya İl Teşkilatı, Hekimhan İlçesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. 

Yerel seçim çalışmalarını sürdüren Saadet Partisi Malatya İl Teşkilatı, Hekimhan'da vatandaşlarla bir araya geldi. 

Mitingde konuşan SP Malatya İl Başkanı Mehmet Asiltürk, Saadet Partisi olarak büyükşehir olan Malatya için ehliyet ve liyakat sahibi bir adayla yola çıktıklarını söyledi. 

Büyükşehir olan Malatya'nın temellerinin doğru atılması gerektiğini ifade eden Asiltürk, "Bizim derdimiz, bizim adamımız olması değil. Bizim derdimiz, millete hizmet edecek, millete hizmet götürecek bir aday olmasıdır. İşte bizde buna göre bir aday belirledik" dedi.  

"BÜYÜKŞEHİRİ YÖNETMEK, BÜYÜK BİR VİZYON İSTER"

SP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Münir Erkal, siyasetin merkezinde insana hizmet etmenin olduğunu dile getirdi. 

İnsana hizmet etmeyenlerin göreve talip olmalarının abes olduğunu ifade eden Erkal, "Hekimhanlı ve Malatyalı hizmet bekliyor. Bu ağır mükellefiyeti nasıl kaldıracaksınız? İçme suyunu, kanalizasyon ve ulaşım şebekesini, finans merkezlerini, altyapıyı, çevre yollarını, kuşak yollarını, metrosunu, raylı sistemleri nasıl yapacaksınız? Ankara'dan atamayla gelen memurlar, bu hizmeti yapamazlar. Sahneye çıkıyorlar, kendilerine oy istemiyorlar. "Ankara'nın selamına oy ver" diyor. Birilerinin gölgesine sığınarak siyaset yapmak, Malatya'ya saygısızlıktır" diye konuştu. 

"SÖZÜMÜ DİNLEMEYE BAŞLADILAR"

Erkal, Malatya'nın geleceği açısından 30 Mart yerel seçimlerinin çok önemli olduğuna vurgu yaparak, şunları söyledi: "Sözlerimi dinlemeye başladılar. "Bakırcılar Çarşısında kolonu betonun üzerine koymuşsunuz" dedim. Gördüm ki, hemen orayı betonlamaya başlamışlar. Sözümü dinlemeye, işi öğrenmeye başladılar. Tandoğan Mahallesi'nin yolunu 3 saatte açtılar. Yol kapalıydı. Söyledik, seslendirdik. Bir baktım yolu 3 saatte açtılar. Biz halkın sesini, doğru belediyeciliği, doğru şehirciliği anlatıyoruz. Anlattıklarımızın Malatyalıların gönlünde karşılığı var. Onun için dediklerimi yapacaksınız. 5 yıl görev yapacak belediye başkanı seçmeyeceksiniz. Malatya'nın yüzyıllık geleceğini belirleyecek karara imza atacaksınız. Çünkü Malatya yeni baştan planlanacak. Bu nedenle 30 Mart yerel seçimleri büyük önem taşıyor."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız