SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sözümün Arkasındayım"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:45:55
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, HDP ile ilgili söylediği sözlerinin arkasında olduğunu belirtti. 

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin’in bir ziyaretinde yaptığı açıklamada “HDP siyasetin gayri meşru çocuğudur” söylemin ardından HDP İl Başkanı Hasan Şahin açıklama yaparak milletvekili Mustafa Şahin’in özür dilemesini, aksi halde kendisini gayri meşru göreceklerini açıklamıştı.

HDP’nin bu açıklaması üzerine basın mensuplarının konu ile ilgili sorusunu cevaplayan Şahin, “Sözümün arkasındayım. HDP ile alakası ise, şuan diyorum ki, bunlar hep gayri işlerle iştigal ediyorlar. Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da buraya göç etmiş vatandaşlarımız var. Seçimden sonra yapmış olduğum teşekkür ziyaretlerinde seçim öncesinde aynen şunu ifade ediyorlar, ‘Bize telefon ederek veya da gençleri göndererek diyorlar ki, sizler Bingöl’den, Muş’tan geldiniz adresleriniz belli sandıklarınızı takip ediyoruz. HDP’den başkasına oy vermeyeceksiniz.’ Malatya’daki vatandaşlarımıza baskı uygulayan, gayri meşru yollardan oyunu artırmaya çalışan zihniyeti kınadım” diye konuştu.

HDP’nin aldığı oyun gayrimeşru olduğunu öne süren Şahin, “Gayri meşru nedir? Gayri meşru olarak insanların oylarını ipotek altına almak, gerçekten meşru değildir. O bölgede yaşayan insanları tehdit ederek oy almanın gayri meşru olduğunu ifade ediyorum. Orada gayri meşru işlerle uğraşan, yani, siyasetin gayri meşru işleriyle iştigal eden çocuğu diye ifade etmeye çalışıyorum ve bugün yine sözüm arkasındayım” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız