SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sözümüz Var..'

A- A+ PAYLAŞ

Sağlık İl Müdürü iken istifa edip AKP Malatya milletvekili aday adayı olan Dr.Hacı Bayram Zengin, partiye aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Başvuru evraklarını AKP il başkanı Bülent Tüfenkçi'ye teslim eden Zengin, 12 Haziran 2011 genel seçimlerinde AK Parti saflarında ülkeye ve Malatya’ya hizmet edebilmek amacıyla aday adalığını beyan ettiğini kaydederek, şunları aktardı:

“Siyaset yaşanan zaman veya gelecek için karar almak ve bu kararların en doğru biçimde ve uygun yöntemlerle uygulamaktır. Siyasetin itibarsızlaştırıldığı yerde siyaset üretmek bir hayli zordur. Siyasetin doğru tanımlanması ve doğru temsil edilmesi gereklidir. Ülkede, kurumsal düzeyde ve siyasi kültürde ciddi bir değişim süreci yaşanmaktadır. Parlamenter gözetim artmış, savunma harcamaları şeffaflaşmış, Sayıştay denetimi güçlenmiş, MGK’nın yasama üzerindeki etkisi kalkmış, YÖK ve RTÜK gibi kurullardaki askeri temsilciler kaldırılmıştır. Endişeli modernlerine, devletçi aydınlarına, cahil entellerine, tarafgir medyasına ve derin bürokrasisine rağmen Türkiye değişiyor. Bizler de, ülkemizdeki bu değişim ve oluşan güven ortamına katkıda bulunmak, Malatya’mızı hak ettiği yere ulaştırmak için birikimlerimizi AK Parti saflarında halkımızın hizmetine sunmak kararlılığındayız” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız