SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sözün Bittiği Yerdeyiz'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, Pazar günü kendi sahasında Altay ile oynayacağı Fortis Türkiye Kupası maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Sarı-kırmızılı takımda sakatlığı nükseden Mahmut Acar, tedavi olmak amacıyla İstanbul'a gitti. Birçok futbolcunun kulüpten ayrılması nedeniyle kadro kurmakta sıkıntı yaşayan teknik heyette, Mahmut Acar'ın da sakatlanmasıyla moraller iyice bozuldu. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun Altay maçında genç futbolculara görev vereceği öğrenildi.

Tecrübeli orta saha futbolcusu Celil Sağır, Bank Asya 1.
Lig'deki takımların bu yıl maddi kriz yaşadıklarını ve bu krizi en az zararla atlatan takımın şampiyon olacağını söyledi. Malatyaspor'un önemli futbolcularını kaybettiğini söyleyen Celil Sağır, "Çok önemli futbolcular takımdan ayrıldı. En son takımdan Caner de ayrıldı. Artık sözün bittiği yerdeyiz. Gerçekten zor bir durum, bu durum Malatyaspor'a ve Malatya camiasına yakışmıyor. En önemlisi söz verenlere yakışmıyor. Burada personelinden futbolcusuna
ve teknik heyetine kadar herkes iyi niyetli bir şekilde çalışıyor. 10 kişi de olsak idmanlara çıkıyoruz, ancak bir an önce takıma sahip çıkılması gerekiyor. İşin sonu kötüye doğru gidiyor" diye konuştu.

Defans oyuncusu Selim Akbulut ise, çok büyük zorluklarla lige başladıklarını söyleyerek, "Sezon sonunda başlayan sıkıntılar, artarak bugünlere geldi. Artık Malatya'da hiç kimse futbolu konuşmaz oldu. Yönetimin de yapacağı fazla bir şey kalmadı. Valilik ve belediyenin, Malatyaspor'a destek vermesi gerekiyor. Valimiz ve belediye başkanımız bu takıma destek versinler. Takımda lig tecrübesi olan futbolcu kalmadı. Bu şekilde lige başlarsak, kümenin en büyük adayı olarak gösterileceğiz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız