SON DAKİKA
SON DEPREMLER

SP Pütürge Açıklamasını Geri Çekti

0
Güncellendi - 2019-04-08 21:17:56
SP Pütürge Açıklamasını Geri Çekti
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi'nin aslen Pütürgeli olan Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman'ın, Pütürge- Bölünmez'de 31 Mart günü seçim sandığının bulunduğu okulda meydana gelen, 2 kişinin öldürüldüğü, 1 kişinin de yaralandığı olayla ilgili açıklamaları, geri çekildi.

"DİKKATE ALMAYIN, SİLİN!"

Partinin İl Başkan Vekili Mustafa Canbay, basın kuruluşlarına konuya ilişkin şu açıklamayı gönderdi:

"Dün İl Başkanlığımızda Konya Milletvekilimiz Abdulkadir Karaduman tarafından yapılan basın açıklamasında Pütürge’de yaşanan elim olay ile ilgili yayın yasağını delen ifadelere yer verildiği tespit edilmiştir.

Olayın hukuki sürecinin sekteye uğramaması adına bu basın açıklamasını dikkate almamanızı, yayınlandı ise haber portalınızdan silinmesini rica eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim."

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Hamit (5 yıl önce)
    Birisi yıllarca yönetici olarak görev yaptığı ve yerel seçimden 6 ay önce milletvekili aday adayı olduğu partisinden 40 yıl önce ayrılmış gibi duran bir şahsiyet, diğeri ise Konya'ya bir kez bile gitmediği halde CHP listesinden milletvekili seçilen şahsiyet. Memleketin meseleleri bu iki insana kaldıysa vay halimize.
    0
    0
    Yanıtla