SON DAKİKA
SON DEPREMLER

SP Adayı Asiltürk'ten Ticaret Borsası'na Ziyaret

0
Güncellendi - 2018-05-23 18:39:08
SP Adayı Asiltürk'ten Ticaret Borsası'na Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

24 Haziran’da yapılacak olan seçimler öncesi milletvekili listelerinin Yüksek Seçim Kurulu’na sunulması ile birlikte adayların yoğun temposu başlamış oldu. Bu kapsamda Saadet Partisi Malatya 1. sıra milletvekili adayı Mehmet Kaya Asiltürk Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan’ı ziyaret etti. Asiltürk ve Özcan, Malatya’nın sorunları, kayısı ve çiftçinin durumu ile ilgili görüş alış verişinde bulundu.

Saadet Partisi 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve 27. Dönem milletvekilliği seçimleri kapsamında Malatya’da da çalışmalarına start verdi.

Saadet Partisi Malatya 1. sıra milletvekili adayı Mehmet Kaya Asiltürk ve beraberindeki partililer Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan’ı ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Seçim çalışmalarının startını verdiklerini belirten Asiltürk, “Saadet Partisi Malatya il teşkilatı olarak bugünden itibaren seçim çalışmalarımıza başladık. İlk sivil toplum kuruluşu ziyaretimizi de Malatya Ticaret Odası’ndan başlayarak gerçekleştirdik. İnşallah 24 Haziran seçimleri, ülkemiz, Malatya’mız ve tüm insanlık için hayırlara vesile olur” ifadelerini kaydetti.

Ticaret Borsası’nın Malatya için önemine de değinen Asiltürk, “Ticaret Borsası’nın Malatya için önemini biliyoruz. Çünkü Malatya denilince kayısı, kayısı denilince de Ticaret Borsası akıllara geliyor. İnşallah yeni seçilen başkanımız önümüzdeki dönemde kayısı ile ilgili, Malatya’nın çiftçilerinin sorunları ile ilgili ve borsa ile ilgili en güzel hizmetleri yapacaktır” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan ise “Sayın Asiltürk ve beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederim. 24 Haziran’da Türkiye çok önemli bir seçime gidiyor. Başkanlık sistemine geçiş için ilk seçim. Seçimlerin ülkemize, memleketimize, şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Türkiye önemli günlerden geçiyor. Siyasi Partiler Türkiye’deki siyasi hayatın vazgeçilmezi ve demokrasinin temel taşlarıdır. Saadet Partisi de Türkiye’nin en köklü siyasi partilerinden birisidir. İnşallah seçimlerde de ciddi bir başarı ortaya koyar. Ülkeyi de memleketi de refaha ulaştıracak projeler geliştirirler. Mehmet Asiltürk siyasette uzun yıllardır var olan bir isim. Kendisine de çıkmış olduğu yolda başarılar diliyoruz. Tecrübeli bir isim olduğu için, tecrübelerinin meclise taşınması Malatya açısından bir kazanım olacaktır. Kayısının, tarımın, hayvancılığın sorunlarını da imkan oldukça bizler sizlere taşırız” diye konuştu.

Bülten-

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız