SON DAKİKA
SON DEPREMLER

SP Battalgazi'de Kongre Yaptı

A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi (SP) Battalgazi ilçesi olağan kongresi yapıldı ve başkanlığa yeniden Şükrü Abuşoğlu seçildi.

İlçenin belediye nikah salonunda yapılan kongreye; genel başkan yardımcısı Dr. Kazım Arslan, İl Başkanı Mehmet Asiltürk, merkez ilçe başkanı Avukat Ramazan Acar ile diğer yetkililer katıldı.

Kongrede konuşan il başkanı Mehmet Asiltürk, yıllardın söz verildiği halde ilçenin can damarı olan sulama suyu sıkıntısının giderilemediğini, Malatya ve Battalgazi ilçesinin birçok sorunu bulunduğunu, AKP iktidarının 8 yıldır bu sorunların çözümü konusunda bir beceri ortaya koyamadığını, ekonomiyi IMF, dış politikayı ise ABD ve AB’ye endekslediğini öne sürdü.

Genel başkan yardımcısı, Yozgat eski milletvekili Dr. Arslan, son günlerdeki anayasa değişikliği çalışmalarına değinerek “Dün zalime, sömürüye karşıyım, diyenler şimdilerde ise ‘reel politikaları uyguluyoruz’ diyorlar. Bunlar daha başta yola çıkarken yanlış yaptılar. Mazlumları oynayarak oy alanların iktidarından bir şey olmaz. Çıkış noktaları kendi değerleri olmayanların bu ülkeye hayrı olmaz. Biz siyaseti iktidarda kalmak için değil millet için yapıyoruz. Bunun bedelini zamanında ödedik, öderiz de.Türkiye’nin yeni anayasaya ihtiyacı var ama kıyısından gölgesinden anayasaya ihtiyacı yok. Yama ile de anayasa düzelmez.Ancak yamalı bohça olur.”dedi.

Seçimlere Şükrü Abuşoğlu başkanlığındaki tek liste katılırken, 80 delegeden 47’sinin oyunu alan Abuşoğlu başkanlığındaki Haci Karadağ, Bekir Beyhan, Nezip Yaşar, Nusret Beyazkaya, Ramazan Baran, Nihat Kama, Şükrü Alan, Recep Ünlü, Cemal Türkan ve Kadir Tekedereli’den oluştu.

Kongrede ayrıca çeşitli partilerden SP’ye geçenlere parti rozeti takıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız