SON DAKİKA
SON DEPREMLER

SP Divan Toplantısını Yaptı

A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi (SP) Malatya Teşkilatı Nisan ayı İl Divan Toplantısını gerçekleştirdi.

Parti binasında gerçekleştirilen İl Divan Toplantısına, SP Genel Başkan Yardımcısı Dr. Kazım Arslan'da katıldı.
İl Divan Toplantısı öncesinde partililere hitap eden Arslan, iktidar ve ana muhalefet partisi eleştirdi.

Arslan, Saadet Partisi olarak her zaman doğruyu söylediklerini ve doğrunun yanında olduklarını kaydederek, "Türkiye'de son dönemde siyaset gerilim üzerinden yapılıyor. Sorumluluk makamında bulunan kişi ve siyasi partiler Türkiye'de çok ciddi ve rahatsız edici bir şekilde bir kamplaşma üzerinden siyaset yapıyorlar ve bunu da ısrarla devam ettirecek gibi gözüküyorlar. Bizler SP olarak, kesinlikle kamplaşma ve gerilim siyasetinde olmadık, olmayacağız. Çünkü biz şuna inanıyoruz; çatışma, bu ülke insanlarına refah ve huzuru çok görenlerin siyaset tarzıdır. Bu ülkenin kalkınmasını istemeyenlerin siyaset tarzıdır. Çünkü bu ülkede eğer bu gerilim, çatışma ve kavgalar bir kenara bırakılırsa, ülkemiz çok kısa sürede kalkınacak ve insanlarımız çok kısa sürede refaha kavuşacaktır. SP olarak bugüne kadar doğruları söyleyerek siyaset yaptık, bundan sonrada doğruları söylemeye devam edeceğiz. Kimin ne yaptığıyla da çok fazla ilgilenmiyoruz. Bizler siyasetimizi başkalarına göre tanzim etmiyoruz. Başkanlarının da siyasetine göre de tarif etmiyoruz. Doğru ya da yanlış neyse onu söyleyeceğiz. Bunu yaparken zaman zaman birileri bizi AK Parti'yle birlikte hareket etmekle suçluyor. Birileri de "neden AK Parti'ye neden karşı çıkıyorsunuz? Neden onları desteklemiyorsunuz?" diyorlar. Biz, kategorik olarak hiçbir siyasi teşekkülün yanında değiliz. Biz sadece ve sadece doğruların yanında yanlışların karşısındayız. Yanlışları kim yaparsa yapsın karşısında oluyoruz. Doğruları da kim yaparsa yanında oluruz. Eğer bugün geldiğimiz noktada ülkemizde geçmiş dönemde yapılan bir takım yanlışlıklar, yolsuzluklar, haksızlıklar, adaletsizlikler bize benzetilen birinin eliyle devam ettirilmeye çalışılıyorsa, biz bunun karşısında dururuz" görüşünü savundu.

İktidar ve ana muhalefet partisine yüklenen Arslan, "SP'nin siyaseti hiç kimseye veya hiçbir gruba karşıtlık üzerine kurulu değildir. Yıllardan beri savunduğumuz milli görüş hareketi bir aksiyon hareketidir. Kendi doğruları olan ve kendi doğrularını anlatan bir harekettir. Gerilim, kavga ve çatışma siyaseti içerisinde Türkiye'nin bir takım gerçeklerde konuşulmuyor. Bu kavgalar ve gerilimler de asıl meseleler konuşulmasın diye yapılıyor. Öyle bir iktidar ve muhalefet düşünün ki, 8-10 senedir kavga etmeden hiçbir konuyu konuşamamışlar. Her konu üzerinde bitmek bilmeyen kavgalar yapmışlar. İktidar Partisi Başkanı ile Ana Muhalefet Partisi Başkanı görüşüp, görüşmeyecek mi? Diye 13 gün tartışmışlar. Güneydoğu meselesi noktasında İktidar Partisi Başkanı; Türkiye'nin en önemli meselesini sanatçılarla görüşüyor, derneklerle görüşüyor, İbrahim Tatlıses'le, Sezen Aksu'yla, Bülent Ersoy'la görüşüyor. Şimdi burada bir samimiyetsizlik ve şova dönük bir gayret vardır. Halbuki sorumluluk makamında olan insanların, bu işin muhatapları kimse onlarla görüşüp, onlarla beraber çözüm noktasını araması lazım" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız