SON DAKİKA
SON DEPREMLER

SP Gençliği Erbakan'ı Andı

0
Güncellendi - 2016-02-26 20:53:40
SP Gençliği Erbakan'ı Andı
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi (SP) Malatya İl Gençlik Kolları yöneticileri, partinin eski genel başkanı Necmettin Erbakan'ı ölümünün 5'inci yıldönümü dolayısıyla andı.

Gençlik Kolları yöneticileri, 27 Şubat 2011'de vefat eden Erbakan'ın ölüm yıldönümü dolayısıyla yaptıkları açıklamada şöyle dediler:

"Milli Görüş Lideri efsane başbakan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızı vefatının sene-i devriyesinde Rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

Taşıması ve taşıdığının farkındalığı ile faaliyet yapılması zor ve zalim sistemler tarafından kendisine tehdit görülen Hakk’ın ve Hakikat’ın temsiliyeti Yaşanılabilir Türkiye, Yeniden büyük Türkiye ve Yeni bir dünya sisteminin bayrağı Milli Görüş gömleğinin sahipleri olarak Hocamızı anmak ve anlamak üzere İslam referanslı nebevi metod ile hak istikamette var olmaya, mücadele etmeye ve zafere ilerlemeye devam ediyoruz.

Ümmetin daha zor bir dönemden geçtiği günümüzde hep birlikte nefsimizi ve kibrimizi bir tarafa bıraktığımız vakitte Erbakan Hocamızın Haklılığı karşısında boyun eğmemiz gerektiğini ifade edecek cesur ve dirayetli yöneticiler ile ancak ateşe su serpilebileceğini ifade ediyoruz.

Şunu unutmayalım ülkemizde ki insanların hepsinin tabi ki niyeti umuyoruz ki hayırdır lakin niyeti hayır olan kimseler eğer BOP’un bir parçası oluyor ve İman ettiğimiz Kuran da kendileri ile dost olamayacağımız apaçık ifade edilen Yahudi ve Hristiyanlar ile dostluk kurma çabasına girişip hayırlı olan niyetlerini galip getirme gayelerinde bulunmaya çalışıyorlar ise ancak Erbakan Hocamızın ifadesi ile Gulu Gulu dansı yapmaktan ve zaman kaybından başka bir uğraşmaları olmadığını kendilerine ifade etmek isteriz.

Milli Görüş Lideri Saadet Partisi merhum Genel Başkanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızın hayatını örnek alan bir nesil meydana getirme çabasında mücadelemizi hiçbir şekilde taviz vermeden zalime zalimsin diyebilerek birilerine değil Allah’a muhtaç olduğumuzun haddini bilerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Biz şahidiz ki Erbakan Hocamızın ‘’hayatı boyunca Canıyla ve Malıyla cihad etmiştir’’.

Bu ifadeler ile Erbakan Hocamızı bir kez daha rahmet, muhabbet ve şükranla anıyoruz.

Davan Davamız Yolun Yolumuzdur Savunan Adam."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız