SON DAKİKA
SON DEPREMLER

SP Köksal'ı Açıklıyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:33:15
SP Köksal'ı Açıklıyor
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi’nin merkez ilçe belediye başkan adaylarını belirleme konusundaki çalışmalarını son aşamaya getirdiği, bu kapsamda Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı olarak Mimar Yaşar Köksal’ın ismini Salı günü açıklayacağı öğrenildi. 

AKP’den Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olan ancak aday gösterilmeyen Mimar Yaşar Köksal ile Saadet Partisi arasında bir süredir devam eden görüşmelerin sonuçlandığı ve Salı günü düzenlenecek basın toplantısı ile Köksal’ın SP Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı olarak açıklanacağı bildirildi. 

Yaşar Köksal Kimdir? 

Yaşar Köksal, sırasıyla Atatürk İlkokulu, Atatürk Ortaokulu ve ŞKÖ Endüstri Meslek Lisesi’ni bitirdikten sonra, 1989 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi’nden mezun oldu. 

Askerliğini Diyarbakır 7. Kolordu Komutanlığı’nda yedek subay olarak yapan Yaşar Köksal, Ahmet Münir Erkal’in Malatya Belediye Başkanlığı döneminde 1991 -99 yılları arasında belediye başkan yardımcısı olarak görev yaptı. 

İmar İşleri Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Makine İkmal Müdürlüğü gibi şehircilik ve teknik ağırlıklı birimlerin bağlı olduğu belediye başkan yardımcısı olarak 8 yıl Malatya Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Yaşar Köksal, ‘Mahalli İdarelerde Yöneticilik Eğitimi’ ve İstanbul Üniversitesi İnşaat İşletmeciliği İhtisas Programı’nı da tamamladı. 

Halen serbest mimar olarak çalışan Yaşar Köksal Almanca biliyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız