SON DAKİKA
SON DEPREMLER

SP Merkez İlçede Acar Yeniden..

A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Mete Gündoğar, Türkiye'nin IMF'den 10 milyar dolar almadan, 7.5 milyar dolarını petrolden gelen maliyetlere verdiğini söyledi. Kongrede, Avukat Ramazan Acar yeniden başkanlığa aday oldu ve tek liste ile seçime gidildi.

SP Malatya Merkez İlçe Teşkilatı'nın kongresi, Renkli Düğün Salonu'nda yapıldı. Kongreye SP Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Mete Gündoğar, eski milletvekilleri Yaşar Canbay, Fikret Karapekmez, Ahmet Doğan, SP İl Başkanı Mustafa Özhüsrev ile birlikte çok sayıda partili ve davetli katıldı.

HÜKÜMETE ELEŞTİRİLER..
Kongrede bir konuşma yapan SP Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Mete Gündoğar, Türkiye'nin ekonomik, siyasi ve teknolojik anlamda kuşatma altına alınmaya çalışılan bölgede köşeye sıkıştırılmaya çalışıldığını vurgulayarak, Büyük Ortadoğu Projesi ile hedeflerin Türkiye üzerine yönlendirildiğini kaydetti.

Doç. Dr. Gündoğar, SP olarak Türkiye'nin mevcut sorunlarının çözümü için başlattıkları toplantı ve mitinglerle halkın büyük bir ilgi ve alakasını gördüklerini de ifade etti.

Türkiye'nin IMF'den 10 milyar doları almadan 7.5 milyar dolarının petrolden gelen maliyete gittiğini söyleyen SP Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Mete Gündoğar, "Yılda 200 bin varil petrol tüketimimiz var. Petrolün varili 1.5 yılda 35 dolar arttı. Bu Türkiye'ye petrol fiyatlarının artmasından dolayı 7.5 milyar dolar maliyet getirdi. Petrol fiyatları bu şekilde giderse, petrolün maliyeti 2 yılda Türkiye'ye 15 milyar dolar seviyesinde olacaktır" şeklinde konuştu.

Kongrede konuşan eski milletvekillerinden Yaşan Canbay ise, "35 yıl önce ahlak ve maneviyat karın doyurmuyor diyenler, bugün ülkenin 40 milyar dolar parasının hortumlanması karşısında ahlak ve maneviyata ihtiyaç duyulduğunu söylüyorlar" derken, yine eski milletvekillerinden Fikret Karapekmez ise, AHİM'in terör örgütü başı Abdullah Öcalan için verdiği kararın çok tehlikeli olduğunu ve bu kararla birlikte AHİM'in bundan sonra Türkiye için daha tehlikeli kararlar vereceğini ileri sürdü. Karapekmez, "AHİM'in dün RP ve türbanlı öğrenciler için verdiği kararları savunan Türkiye'deki aydınlar, bugün ne diyeceklerdir" ifadesini kaydetti.

TEK LİSTE..
SP Malatya merkez İlçe Başkanlığı'na avukat Ramazan Acar tek listeyle tekrar aday oldu. Ramazan Acar'ın başkanlığındaki SP Malatya Merkez İlçe Yönetimi için oluşturulan listede şu isimler yer aldı:

"Ekrem Dağ, Abdullaziz Karapekmez, Ramazan Paşahan, Ekrem Karadeniz, Lütfü Okumuş, Ali Özdemir, Yunus Sarsılmaz, Aziz Kubeş, Osman Şaşa, Cemil Kılıç, Murat İlgün, M. Nuri Peker, Özkan Aktaş ve Mehmet Çelik".

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız