SON DAKİKA
SON DEPREMLER

SP Merkez İlçede Kongre

A- A+ PAYLAŞ
Saadet Partisi (SP) Malatya merkez ilçe başkanlığına Mustafa Canbay (fotoğrafta oy kullanan) getirildi.
 
SP Malatya merkez ilçe kongresi, parti binasında gerçekleştirildi. Mustafa Canbay'ın merkez ilçe başkanlığına getirildiği SP merkez ilçe kongresinde ilk olarak SP Genel başkan yardımcılarından Yaşar Canbay konuştu ve füze kalkanının Malatya'ya kurulmasına karşı olduklarını bildirdi. Yaşar Canbay, SP ve milli görüşün hedeflerini dile getirdi. Daha sonra kürsüye gelen SP genel başkan yardımcısı İlyas Tonguç, "Gavurun lehine, müslümanların aleyhine olacak füze kalkanına karşıyız" diyerek, daha sonra özetle şunları söyledi: 
 
"Malatya Kürecik'e kurulacak olan füze kalkanı, sadece İran'a bakan tarafı görüyor. Diğer taraf görülmüyor. İran'ın nükleer başlıklı füzelerine karşı bu radarlar harekete geçecek. Bu rampalardan fırlayan füzeler ve İran'ın fırlattığı füzeler çarpışıp nükleler çarpışma gerçekleşecek. Bu, nükleer serpinti anlamına gelir. Çernebil ve atom bombasının düşmesinden daha büyük hadiyese yol açar. Canlı olan herkes uzun vadede bundan nasibini alacaklar. Kediyi bile bir yere sıkıştırsanız tırmalar. Eğer onlara, İran'a karşı füze radar sistemini kurarsanız. hedef olursunuz. Ayrıca, İran'ı karşımıza almamız demek, İslam dünyasında yalnızlaşmamız demektir." 
 
"Körfez savaşı sırasında Irak'a Adana İncirlik'den kalkan uçakların ne kadar sorti yaptığını, savunma bakanımızın açıklaması ile 5 bin 765 sorti yaptırdık demenin kahrını yaşıyoruz" ifadelerini kullanan Tonguç, füze kalkanı kurulmasına karşı olduklarını vurguladı. 
 
Konuşmalardan sonra, seçime geçildi. SP merkez ilçe başkanı iken istifa edip HAS Parti'ye geçen Ramazan Acar'ın yerine SP merkez ilçe başkanlığı ve yönetimi seçimi gerçekleştirildi. Mustafa Canbay'ın tek aday olduğu kongrede yönetim şu isimlerden oluştu: 
 
"Mustafa Canbay, Hamza Paşahan, Cemil Kılıç, Abdulkadir Oral, Mustafa Karadağ, Celal Uğur, Yusuf Karabeyeser, Mehmet Ayaz, Salih Şimşek, Habib Şanlı, Mehmet Öner, Ahmet Zincirkıran, Veyis Gülen, Necmettin Özpolat, Mehmet Marasalı, Hasan Talas, Erdem Kölük,Servet Öztürk, İlhan Yorulmazlar, Mustafa Tanrıverdi, Osman Kılıç, Hıdır Asmaca, Ahmet Fıstık, Orhan Cephehan, Selahttin Ayaz, Nusret Köroğlu, Ahmet Güven, Necati Polat, Aziz Kuşbey ve Mahmut Özaslan. " 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız