SON DAKİKA
SON DEPREMLER

SP Mitingi İptal

A- A+ PAYLAŞ

28 Mart Cumartesi günü Saadet Partisi (SP) genel başkanı Numan Kurtulmuş'un da katılacağı duyurulan miting, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve 5 arkadaşının içinde bulunduğu helikopterin düşmesi nedeniyle iptal edildi.

Mitingin iptal edilmesi eski genel başkan ve hemşerimiz Recai Kutan tarafından Parti il binasında yapılan bir basın toplantısı ile duyuruldu.

SP İl binasında gerçekleşen basın toplantısına Kutan’ın yanı sıra İl başkanı Mehmet Asiltürk, Parti müfettişi Mustafa Özhüsrev, Malatya Belediye başkan adayı Mehmet Yaşar Çerçi, ilçe başkanı Ramazan Acar ve çok sayıda partili katıldı.

Basın toplantısında konuşan eski genel başkan Kutan, “Ülkemizin yetiştirdiği değerli insanlardan dava adamı dostumuz BBP Genel başkanı Yazıcıoğlu’nun uçağının düştüğü haberini alır almaz tüm Türkiye çapında propaganda çalışmalarının yanı sıra müzik yayını da yapan minibüs ve otobüslerimizi kaldırdık ve bazı mitinglerimizi de iptal ettik. Yaptığımız ikinci değerlendirme de ise partimizin için büyük önem taşıması nedeniyle 28 Mart’ta gerçekleştireceğimiz son mitingi de iptal ettik. Aradan iki gün geçmesine rağmen helikopterin bulunamaması bizleri fevkalade üzmüştür. Yazıcıoğlu herkesin sindiği 28 Şubat sürecinde dahi dik durabilen ender dava adamlarından biridir. BBP Genel başkan yardımcılarından bir arkadaşın “Arama yanlış yerde yapılıyor” iddiası ciddi bir iddiadır. Umarım böyle bir durum yoktur. Bölgeden gelecek müjdeli haberlere tüm toplum olarak ihtilacımız vardır” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız