SON DAKİKA
SON DEPREMLER

SP'de 22 Mart Son

A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi il başkanı Mehmet Asiltürk, milletvekili aday adayı başvurularının 22 Mart'a kadar kabul edileceğini, başvuru sırasında adaylardan 1000 lira alınacağını bildirdi.

Asiltürk'ün konuya ilişkin açıklaması şöyle:

"12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan genel seçimleri için Saadet Partisi Çalışma Takvimini belirlemiştir. Saadet Partimizde aday adayları müracaatları 14 Mart 22 Mart 2011 tarihleri arasında İl Teşkilatına yapılacaktır. Aday adayı temayül yoklaması 25 Mart 27 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

28 Mart 04 Nisan tarihleri arasında Genel Merkez Mülakatları gerçekleştirilecek ve Milletvekili Adayları 14 – 15 Nisan 2011 tarihinde Ankara’da eğitim toplantısına katılacaklardır.

Saadet Partisinde aday adayı müracaat aidatı 1000 TL olarak belirlenmiştir.

Milli Görüşün Tek Temsilcisi Saadet Partisi olarak tüm seçimleri önemsiyoruz ancak bu seçimleri daha çok önemsiyoruz. Bunun için teşkilat olarak gece gündüz çalışarak ülkemizde yapılacak hayırlı işlere motor, yanlış işlere fren olmak için çalışacağız. Hedefimiz:
YAŞANABİLİR BİR TÜRKİYE
YENİDEN BÜYÜK TÜRKİYE
YENİ BİR DÜNYA"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız