SON DAKİKA
SON DEPREMLER

SP'de Asiltürk İlk Sırada

A- A+ PAYLAŞ

12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak seçimler öncesi siyasi partilerde geçici aday listeleri açıklanıyor. Listeleri ilk açıklayan partilerden biri de Saadet Partisi oldu.

Saadet Partisi’nde Yüksek Seçim Kuruluna sunulan geçici adaylık listesi ise şu şekilde sıralandı;

1. Mehmet Kaya Asiltürk (Eski İl Başkanı)
2. Mehmet Sertkaya (Avukat)
3. Ahmet Şahin (Emekli Din Görevlisi)
4. Cumali Akça (Yönetici)
5. Bayram Oral (İş Adamı)
6. Behzat Karakaya (Eski Bld. Başkanı)

Saadet Partisi’nde 5 yıldır il başkanlığı görevini yürüten İl Başkanı Mehmet Kaya Asiltürk listede birinci sırada yer aldı. Listelerin açıklanmasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Asiltürk, açıklanan listeyi değerlendirdi. Mehmet Kaya Asiltürk açıklamasında, “Bildiğiniz gibi siyasi partiler bugün saat 17.00’a kadar geçici aday listelerini Yüksek Seçim Kuruluna göndermek zorundalar. Nasip olursa da 28 Nisan tarihinde resmi aday listeleri Yüksek Seçim Kurulu tarafından açıklanacaktır. Bu doğrultuda da Saadet Partisi her ilden adaylarını gösteriyor. Malatya’da da altı arkadaşımızla birlikte aday adaylığı sonucu aday olarak listelere yazıldığımız anlaşıldı” dedi.

“BU DAVADA OLMAK ŞEREFTİR”

Sonuç ne olursa olsun vatandaşların seçimine saygı göstereceklerini sözlerine ekleyen Asiltürk açıklamasında ayrıca, “Bu davada olmak insana şeref veriyor. 5 yıldır Saadet Partisinde il başkanlığı görevini yürütüyordum. 17 yıldır da Malatya Saadet Partisi il yönetim kurulu üyesiyim. Malatya’nın sorunlarını, Malatya’nın her türlü ihtiyaçlarını bilen birisiyim. İyinin güzelin hakkın daim olması için elimizden gelen gayreti gösterecek biriyiz. Burada şahsım olarak değil tüm arkadaşlarım olarak bu davanın daha yücelmesi memleketimizin milletimizin ve çevremizde ki İslam aleminin huzur bulması için hayırlı işlere motor şer işlere fren olmak için inşallah önümüzde ki seçimlerde de Cenab-ı Allah’ın yardımı vatandaşlarında teveccühü ile netice ne olursa Elhamdülillah diyen bir siyasi görüşe anlayışa sahip bir siyasi partiyiz. Biz elimizden gelen gayreti son nefesimize kadar harcayacağız. Sonuç ne olursa olsun vatandaşların göstereceği karara saygı duyacağız. Tüm aday arkadaşlara başarılar diliyorum. Huzur içinde bir seçim geçirilmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

Öte yandan Mehmet Kaya Asiltürk’ten boşalan İl Başkanlığı görevine Osman Marasalı’nın getirildiği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız