SON DAKİKA
SON DEPREMLER

SP'de Canbay'ın Yerine Gögüs Aday

0
Güncellendi - 2016-12-02 04:49:50
SP'de Canbay'ın Yerine Gögüs Aday
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi (SP) Battalgazi Merkez İlçe Teşkilatı kongreye gidiyor.

3 yıldır SP Battalgazi Merkez İlçe Başkanlığı görevini sürdüren Mustafa Canbay (sağdaki) ile 18 Aralık Pazar günü yapılacak kongrede ilçe başkanlığına aday olan Abuzer Gögüs, birlikte basın toplantısı düzenlediler.

Kongrede yeniden görev almayacak olan Canbay, parti binasında, Adana-Aladağ'daki yurt yangınında hayatını kaybedenler ve şehitler için rahmet dileyerek başladığı açıklamasında, "Bildiğiniz üzere büyük kongremizden sonra yurt genelinde teşkilatlarımız da kongre süreçlerine girdiler bu doğrultuda üç yıldır yaptığım Battalgazi ilçe başkanlığını 18 Aralık Pazar günü yapacağımız kongre ile dava kardeşim Abuzer Gögüs’e devredeceğim. Milli Görüş’ün iktidarı yolunda Abuzer Gögüs kardeşime ve teşkilatımıza yapacakları çalışmalarında hayırlar dilerim."dedi.

Canbay, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İslam coğrafyası ve tüm insanlığın bugün içerisinde olduğu vahim durumdan kurtulacakları tek çare milli görüşün önce ülkemiz sonra da dünya genelinde uygulayacağı siyasettir. Ülke içindeki psikolojik çöküntü, hırsızlık, taciz, çocuk yaşlara inmiş içki, sigara, kutuplaşmışlık çözülmeden yaşanılabilir bir Türkiye kuramazsınız. Bunun en önemli faktörü de eğitim sistemimizdir. Gerçekten milli bir eğitim çalışması ortaya konulmalıdır. Milli ve yerli sanayi hamleleri ile adeta fabrika yapan fabrikalar kurulup ileri teknoloji çalışmalar sağlanıp, tarım, hayvancılık ve yer altı zenginliklerimiz üzerindeki çalışmalarımız samimi düzeye geçmeden güçlü bir ülke olamazsınız. Dış siyasette siyonist emellere bilerek ya da bilmeyerek hizmete son verilip İslam Birliği tesis edilmedikçe, İslam Ortak Pazarı kurulmadıkça, İslam ortak para birimi kurulmadıkça da yeni ve adil bir dünya kuramazsınız."

Tek liste ile gidilecek kongredeki başkan adayı Abuzer Gögüs ise şunları kaydetti:

"Mustafa Bey’e göstermiş olduğu çalışmalar ve emeğinden ötürü çok teşekkür ediyorum. Kendisi partimizin üst kademelerinde görevine devam edecektir. Teşkilatımızın teveccühü ile gösterildiğim Battalgazi ilçe başkanlığı görevinde sizlerin desteği Allah’ın yardımı ile elimden geleni yapmaya çalışacağım. Büyük bir heyecanla ve şahlanışla geçecek kongremize tüm halkımızı bekliyorum."

Bülten- Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

saadetpartisi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Abuzer GÖGÜS (7 yıl önce)
    Allah kongremizi memleketimize, dünya mazlumlarına, Dünya müslümanlarına ve bilhassa bizlere hayırlı kılsın
    0
    0
    Yanıtla