SON DAKİKA
SON DEPREMLER

SP'den Filme Tepki

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:57:40
SP'den Filme Tepki
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi (SP) Malatya Merkez İlçe Başkanı Mustafa Canbay, ABD'de yapılan ve İslam'a hakaret eden filme tepki göstererek, emperyalizmin tahrik peşinde olduğunu söyledi. 
 
Parti binasında yaptığı basın açıklamasında Amerika’nın eğer gerçek manada, Libya’ya özgürlük ve barış getirmiş olması durumunda söz konusu provokatif filmden dolayı Libya’da ABD Büyükelçisinin Kaddafi gibi linç edilmeyeceğine vurgu yapan Canbay, “İslam’ın kutsallarına karşı sürekli hakaret ve tahriklerin ‘özgür ülkesi ABD ve Avrupa ‘da oyunun son halkası olan ‘Müslümanların Masumiyeti’ filmine karşı Malatya’dan tepki gösteriyoruz” dedi.
 
Canbay, söz konusu tahrik filmi ile Küresel Irkçı Emperyalizmin kendi halkları arasında yükselen değer olan İslam’a karşı, İslamafobia ile bu ilginin önünü kesmeye çalıştığını söyledi. ABD’nin bütün dünyada zulme kaynaklık eden politikalarını gözden geçirme zamanının çok geçtiğini bildirdi. Canbay, “Dünyada huzur ve barış ancak İslam’la mümkündür. İslam düşmanları ne yaparlarsa yapsınlar Hakk’ı üstün tutan İslam hakim olacaktır. Bu da çok yakındır” şeklinde konuştu.
 

’Şeytan Ayetleri’, karikatür krizi, Afganistan’da yüzlerce Kur’an-ı Kerim’in yakılması, şimdi de “Müslümanların Masumiyeti” adlı film, Müslümanlara doğrudan hakareti içeren provakatif, aşağılık ve art niyetli çalışmalardır” diyen Canbay, ABD’deki hakaret içeren “Müslümanların Masumiyeti” filminin kabul edilebilir olmadığını kaydetti.  SP merkez ilçe başkanı, İsrail’in de camilerde dans ve içki programları düzenlediğini, Mescid-i Aksa’nın altını oyarak Müslümanları tahrik etmesini de bu kapsamda değerlendirdiklerini bildirdi. 

SP Malatya Merkez İlçe Başkanı Mustafa Canbay, emperyalizmin tahrik peşinde olduğunu söyledi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız