SON DAKİKA
SON DEPREMLER

SP'den 'Garip Gece'ye Tepki!

A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi (SP) İl Başkanı Mehmet Asiltürk, İsrail ve PKK saldırısına iki kurban veren Malatya'da Türkçe Olimpiyatı adı altında düzenlenen programa, burada yapılan kutlamalara ve bakanın da programa katılmasına tepki gösterdi.

Asiltürk, düzenlediği basın toplantısında şunları söyledi:

"31 Mayıs gecesi Mehmetçiğimize ve Gazze’ye yardım götüren gemilere saldırı düzenlendi. 6 askerimiz şehit, mavi Marmara gemisinde ise katil İsrail tarafından kaç kişinin şehit olduğu, yaralandığı ve kaç kişinin hapse atıldığı henüz tam olarak bilinmeyen kalleşçe bir saldırı düzenlendi. Tüm ülke olarak kınadık, üzüldük, lanetledik. Şehitlerden Malatya’mıza bir asker, Ümit AKBULUT, birde Gazze’ye yardım götüren bir kardeşimiz Necdet YILDIRIM’IN şahadet haberleri geldi. Ateş düştüğü yeri yaktı. Devlet töreni ile asker şehidimizi uğurlayalı iki gün oldu Gazze şehidimizin de katil İsrail den daha gönderilmeden ilimizde dün gece Türkçe olimpiyatları düzenlendi. Neydi olimpiyatta olanlar 22 ülkeden 60 çocuk şarkı, şiir, dans ve oyun oynayacaklardı. Programın tarihi önceden belirlenmişti mutlaka amma iptal edilebilirdi, edilmeliydi. Ülkemizin bu halinde Ankara’dan bakan geldi çocukların Türkçe okuyacağı şarkı, şiir, dans, oyun izlemeye, il valisi, 3 milletvekili, belediye başkanı, iktidar partisi il başkanı ilgililer, daire müdürleri ve vatandaşlar gündüz İsrail’i lanetleyen, şehitlerimize dua edenler akşam stadyumda, ne kazandık, ne anladık ancak değerlerimizden çok şey kaybettik. Programın arkasından neyin kutlaması …. havayi fişek gösterileri, iki yüz metre mesafedeki taziye evine bomba gibi sesi geliyordu.. Asıl pişkinlik bu programı izledikten sonra, havayi fişekleri attıktan sonra bakanın, valinin ve iki milletvekili ile belediye başkanının taziye evine gelerek taziyelerini bildirmeleri yakışmadı, ne örfümüze, ne inancımıza, ne de insanlığımıza yakışmadı. Siyasi ikbal uğruna bunlar yapılmamalıydı."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız