SON DAKİKA
SON DEPREMLER

SP'den Yeni İstifalar

A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi (SP)’nde istifalar devam ediyor. Partinin merkez ilçe başkanının da aralarında bulunduğu yeni istifalar geldi.

Eski Refah Partisi il başkanlarından olan SP il müfettişi Mustafa Özhüsrev, SP İl Başkan Yardımcısı Av. Bayram Taşkın ile SP Merkez ilçe başkanı Avukat Ramazan Acar’ın da partiden istifa ettikleri bildirildi.

İstifacılardan “11 Temmuz Büyük kongresinden sonra gelinen süreçte bugün itibari ile yüksek ideallerimiz doğrultusunda hakka ve halka hizmet etmek için yürüttüğümüz siyasi çalışmalarımızın önünün tıkanması sebebiyle Saadet Partisi içersinde hizmet etme imkânımız kalmamıştır.

Ancak ideallerimizi ve milletimizin haklı taleplerini iktidara taşıyacak yeni bir siyasi hareketin oluşum ve kuruluşunda Prof. Dr. NUMAN KURTULMUŞ ‘un yanında yer alacağımızı ve yürüteceği çalışmalara tam destek vereceğimizi ve bu yeni harekette birlikte çalışmak isteyen tüm kardeşlerimize kapılarımızın ve gönlümüzün sonuna kadar açık olduğunu kamuoyu ile paylaşırız.

Saadet Partisinde bugüne kadar birlikte çalıştığımız kardeşlerimizden aynı yapı içerisinde kalarak çalışmalarını sürdürecek kardeşlerimizi sevdiğimizi ve varsa haklarımızı helal ettiğimizi ve bunu bir fikir ayrılığı değil, siyaset yapma tarzında oluşmuş bir usul ayrılığı olarak görmelerini arzu ettiğimizi ve bu düşünce ile helallik dilediğimizi iletiriz.

Ayrıca yaptığımız istişareler neticesi ekli listede isimleri bildirilen 4 Malatya Merkez Belediyesi Meclisi üyesi arkadaşımız 14 il yönetim kurulu üyemiz ve ayrıca 29 Merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri ve teşkilat görevlisi arkadaşımız ve Merkeze bağlı ORDUZU-ERENLIHANIMINÇIFTLIGI-ŞAHNAHAN-TOPSÖGUT-BEYDAGI —DİLEK belde teşkilatı başkanları ve Erenli belediyesi meclis üyesi Gazi Doğan bey istifa etmişlerdir. Kamuoyuna saygı ile duyururuz.” açıklaması geldi.

Bu açıklamayla birlikte verilen istifacılar listesi de şöyle:

"06 EKİM 2010 TARİHİ İTİBARİYLE MALATYA SAADET PARTİSİ MERKEZ İLÇE YÖNETİMİNDEN İSTİFA EDEN YÖNETİCİLER
RAMAZAN ACAR MERKEZ İLÇE BAŞKANI
1- Ekrem DAĞ — Teşkilat Başkanı Başk.Yard.
2- Abdulaziz KARABEKMEZ — Siyasi İşler Başkanı Başk.Yard.
3- Ali ÖZDEMİR — Eğitim Başkanı Başk.Yrd.
4- Lütfü OKUMUŞ — Mamalli İdareler Başkam Başk.Yrd.
5- M.Ali KÖROÖLU
6- Mehmet ÇELİK
7- Recep SEVİNDİ
8- Abdulcabbar KELEPÇE
9- Bilgehan KALMIŞ
10- Murat İLGUN
11- Hamit YETİŞ
12- Nejdet SEÇİLMİŞ
13- Abubekir TAN
14- M.Emin ATAM
15- Tahsin GÜRSUL
16- Beşir ÇETİTNEL
17- Aziz ARKIN
18- Ahmet YILMAZ
19- Habip ŞANLI
20- Hakan TOÖRULCA
21- Ramazan ÖZER
22- Ramazan ORAK
23- Mustafa YILDIZ
24- İlhami SEVEN
25- Mustafa GÜMOŞBOGA
26- Ali KATAR
27- Fevzi ÇALIŞKAN
28- Erol BERKEBAN
29- Ahmet Duran KARADENİZ
30- Ahmet AYDEMİR

İSTİFA EDEN BELDE BAŞKANLARI
1- Erenli Belde Başkanı - Bayram KOLCUK
2- Hanımınçiftliği Belde Başkanı - Hamit YETİŞ
3- Şahnahan Belde Başkanı - Vahap DEMİRBAG
4- Orduzu Belde Başkanı - Hüsnü ALTUN
5- Dilek Belde Başkanı - Metin KARAAVCI
6- Topsöğüt Belde Başkanı - Ahmet KOÇ - Teşkilat Görevlisi

06.EKİM .2010 TARİH İTİBARİ İLE MALATYA SAADET PARTİSİ İL YÖNETİMİNDE İSTİFA EDENLERİN LİSDESİDİR.
ASIL- VE YEDEK ÜYELER
Ol. Mustafa Özhüsrev İl Müfettişi
02. Bayram Taşkın fl Başkan Yardımcısı
03. Mustafa Uzmez
04. Sadın Şahin
05. MehmetSelim Sözen
06. Ali Emre
07. Mehmet Akbaş
08. Cebrail Gürbüz
09. Cavit Saracoğlu
10. Hikmet Altun
11 .Ersin Raşit Günbay
12.Selahaddin Aşkın
1 3.Oğushan Kandemir
1 4.Mustat Nusretoğlu

Malatya Belediye Encümenleri
0l.Sadin Şahin
02. Mehmet Selim Sözen
03.Celalettin Gönültaş
04. Mustafa Karaman"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız